Kiss Music News

Eva Nicolescu, artista de 13 ani care a încântat juriul Românii au talent, a lansat videoclipul piesei „Poison”

Andi Moisescu a crezut că Eva este artist internațional.

Eva Nicolescu, artista pe care publicul a urmărit-o recent în semifinala show-ului Românii au talent, a lansat videoclipul „Poison”. Piesa a fost cântată în premieră în cadrul show-ului, iar acum vine însoțită de un videoclip fresh, cu o imagine spectaculoasă.

În cadrul semifinalei, cântăreața în vârstă de 13 ani a cântat piesa „Poison”, uimind juriul atât cu calitățile sale vocale, cât și prin apariția spectaculoasă de pe scenă.

Andi Moisescu a fost într-atât de uimit de apariția sa impresionantă, încât a declarat că o credea artist internațional.


„Mamă, dar ce apariție! Ce machiaj! Nu m-aș fi gândit că tu ești un artist român”, a spus Andi Moisescu în cadrul semifinalei Românii au talent.

Laudele juriului nu s-au oprit aici, Mihai Bobonete exclamând:

„Senzațional! A sunat într-un mare fel și te felicit că ai avut curaj să vii în seara asta cu o piesă compusă de tine”.

Eva nu este doar o solistă cu o voce de aur, ci un artist complex, care își compune propriile piese. „Poison” este compusă de mica artistă, la vârsta de doar 12 ani și este produsă în studiourile Bad Sheep Entertainment. 


 „Experiența de la Români au Talent a fost una copleșitoare, dar totodată plăcută. Au fost multe zile interesante, frustrante, și în care nu mai aveam timp nici pentru mine dar cu toate astea m-am atașat de toate repetițiile obositoare, de oamenii de acolo și de concurenții care pe parcurs s-au transformat în prieteni. Plecând de la emisiune am fost foarte tristă deoarece știam că o să-mi fie dor de adrenalina prin care toți treceam împreună. Această experiență cu siguranță m-a ajutat să-mi controlez tracul mai bine, prin metode ingenioase. M-a ajutat la dezvoltarea mentală și m-a ajutat să îmi transform frica în emoție, pe care să o împărtășesc cu oamenii din jur. Piesa pe care am cântat-o în semifinală se numește „Poison”. Am compus această piesă acum 6 luni. Inspirația pentru piesa aceasta au fost niște momente grele din viața mea, în care simțeam că toată lumea mă folosea, în care nu mă simțeam iubită de prieteni, aveam impresia că mă vor lăsa baltă la un moment dat și că nu le păsa de sentimentele mele.”, declară Eva Nicolescu.

Eva este din București, elevă la Școala Internațională Mark Twain și cântă la pian de la 7 ani, iar ca solistă de la frageda vârstă de 4 ani. A început să urmeze cursuri de canto de la 9 ani, iar în urmă cu câteva luni a semnat cu o importantă casă de discuri.

Visul său este să devină o cântăreață cunoscută la nivel internațional. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.