Foarte BUNĂ Dimineața!

I-am pus scena sub picioare lui MØISE, noul nostru pariu muzical la #NewKissOnTheBlock

Și sigur o să-l mai auzi cântând, pentru că are cu ce.

MØISE, adică Johnny Bădulescu, are 24 de ani, este corporatist și student la Psihologie. Dar cântă de a întors toate cele trei scaune de la matinal, metaforic vorbind. A venit și cu o energie bună în studio la interviu, în cadrul rubricii noastre New Kiss On The Block, cea în care punem scena sub picioare unor tinere talente cu mult potențial.

Pe fir, în timp ce Moise cânta, am avut și doi specialiști din industrie, Oxi (A&R Cat Music) și Randi (Artist & Music Producer @ Famous Production), care au rămas până la finalul momentului, și mai mult decât atât, vor să se întâlnească cu el cât mai curând la studiourile lor.

Îmi place mult vocea lui, are o voce strălucitoare, flexibilă, curată. E și gena, dar e și munca. Sunt convins că o să-și găsească loc în piață", a declarat Randi. 


Prin muzică simt că traiesc, că-mi dau voie să fiu eu, cel mai autentic. Cel mai frumos sentiment este vibe-ul care se creează între mine și ascultătorii mei în timp ce interpretez o piesă. Cânt de când eram mic, însă astăzi pentru prima dată live la un radio fruntaș din România. Acum 3 ani am cântat pentru BBC live 3 melodii și tot ce-mi doream era să fac cumva să cânt și pentru românașii mei", ne-a spus Moise.

Cu piesa pe care ne-a cântat-o în dimineața asta a participat și în preselecția națională la Eurovisionul de anul acesta. 

Piesa GUILTY e o producție suedez-canadiană, așadar a fost produsă de Jonas Gladnikoff (Suedia) și co-produsp de Shawn Myers (Canada), iar mesajul acesteia este povestea mea din ultimii 2-3 ani", a precizat.


Și surprizele pentru el au continut, când în studio a venit Theo Rose, pe care o admiră foarte mult, și care îi este și fostă colegă de breaslă de festivaluri pentru copii, la care se întâlneau de fiecare dată. Au o istorie împreună, dar astăzi au promis că vor avea și un viitor și vor reveni cu un featuring.




Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.