Pe 28 mai 2022 decolează primul charter spre Skiathos din acest sezon, cu plecări din mai multe orașe din țară

Share

AeroVacanțe, parte a Grupului Aerotravel, deschide sezonul vacanțelor în Insula Skiathos, cu plecări în fiecare sâmbătă din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Sibiu, în perioada 28 mai – 17 septembrie 2022.

Sejururile în Insula Skiathos au tarife începând cu 249€/persoană și includ transport charter avion, taxe de aeroport, transferuri, asistență turistică în limba română și cazare 7 nopți în vilă turistică. Zborurile charter sunt efectuate de companiile TAROM și Air Connect și durează aproximativ o oră și 30 de minute, în funcție de orașul din care se face plecarea. 


“Mă bucur că, pentru al 17-lea an consecutiv, putem oferi turiștilor români o vacanță în Skiathos, o destinație de care te îndrăgostești la prima vedere și în care revii în fiecare vară!
Skiathos este o insulă incredibil de frumoasă, cu peste 60 de plaje cu nisip fin și ape curate, preparate culinare delicioase și peisaje spectaculoase. În plus, se află foarte aproape de România, iar atmosfera relaxată te ajută să îți redobândești liniștea și starea de bine, deseori afectate de ritmul precipitat de acasă”, a declarat Antonio Nițu, Director General al Grupului Aerotravel.

“În cele 4 luni de operare vom avea plecări săptămânale din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și în premieră din Sibiu. Astfel, peste 7000 de turiști se vor bucura de o vacanță memorabilă în această vară”, a completat Antonio Nițu. 

Așa cum subliniază autoritățile locale, în 2022 Grecia renunță la toate condițiile de călătorie și restricțiile motivate de noul coronavirus, astfel că turiștii se pot bucura de un sejur în Skiathos fără griji sau cheltuieli suplimentare. 

”Am păstrat insula noastră așa cum ți-o amintești din vacanțele anterioare: calmă, prietenoasă și cosmopolită, cu preparate culinare gustoase și cu distracție pentru toate gusturile și cu peste 60 de plaje superbe cu nisip fin, votate în 2019 de peste 600 000 de cititori Conde Nast Traveler Magazine drept cele mai bune din lume”, a declarat domnul Thodoris Tzoumas, Primarul Insulei Skiathos.

În Skiathos, turiștii au posibilități variate de cazare, de la vile turistice cu tarife atractive, poziționate în apropierea plajelor, a tavernelor, a magazinelor și a stațiilor de autobuz, și până la hoteluri de 4* cu demipensiune și servicii excelente. Tariful unui sejur de 7 nopți cu demipensiune la un astfel de hotel, cu transport charter avion, taxe de aeroport și asistență turistică incluse pornește de la 577€/pers.

Skiathos, o insulă mică, cu o suprafață de 48 km² și aproximativ 7000 de locuitori, este un adevărat paradis natural. Insula este renumită pentru cele peste 60 de plaje cu nisip fin și intrare lină în mare, peisajele spectaculoase, pădurile luxuriante de pini și preparatele tradiționale pline de savoare. Cu străzi înguste încântătoare, pavate cu piatră, orașul Skiathos este capitala insulei, care își îmbie turiștii cu magazine cu suveniruri, gelaterii, taverne relaxate cu preparate delicioase și restaurante sofisticate, precum și cluburi cu muzică excelentă, atât occidentală, cât și grecească. 


***

Despre AeroVacanțe

AeroVacanțe este agenția organizatoare a Grupului Aerotravel, cu personalitate juridică din 2016 și o echipă cu experiență de peste 17 ani în turoperare. AeroVacanțe operează curse charter avion către Insula Skiathos, Insula Skopelos și Insula Alonissos (aeroportul Skiathos), cu plecări din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Sibiu. Pachetul de vacanță cu charter avion în Insula Skiathos este cel mai cunoscut produs AeroVacanțe și înregistrează o creștere a cererii, atât în rândul agențiilor de turism partenere (revânzătoare) cât și, implicit, al clienților direcți. 

AeroVacanțe dezvoltă și lansează periodic produse noi, în măsură să satisfacă cererea agențiilor partenere revânzătoare și, astfel, așteptările turiștilor. În prezent, în afară de charterele spre Grecia, AeroVacanțe oferă urmatoarele produse turistice:

Sejururi cu zbor avion în Hurghada (Egipt), cu plecări din București și Cluj-Napoca

Sejururi cu zbor avion în Republica Dominicană, Mexic și Cuba

Sejururi în Ischia și în regiunea Puglia, Italia

Sejururi la schi în destinații europene

Mai mult decât atât, AeroVacanțe poate oferi, prin intermediul furnizorilor globali, pachete turistice în orice colț al lumii, la tarife avantajoase pentru agențiile partenere și pentru clienții direcți ai acestora.

AeroVacanțe colaborează cu o rețea națională de peste 500 de agenții partenere revânzătoare, distribuite pe întreg teritoriul României. Grație personalului dedicat și a prezenței constante în țară, atât prin intermediul agențiilor Aerotravel, cât și prin intermediul prezentărilor, specialiștii AeroVacanțe oferă cu promptitudine suport oricăror cereri care vin din partea agențiilor partenere.


Despre Aerotravel

Fondat în toamna anului 1997, Aerotravel a devenit una dintre cele mai puternice agenții de turism din România, care oferă atât companiilor, cât și turiștilor individuali un portofoliu complet de produse și servicii. 

În prezent, Grupul Aerotravel include Aerotravel, adică rețeaua națională specializată în turismul de afaceri și evenimente corporate care comunică prin intermediul brand-ului Travel Leaders Romania și www.aerotravelcorporate.ro, Fabrica de Vacanțe, care oferă pachete turistice în orice destinație prin intermediul agențiilor de stradă și al platformei www.fabricadevacante.ro, precum și turoperatorii CruiseHub, care propune croaziere pe toate mările și oceanele lumii, și AeroVacanțe, agenția organizatoare de sejururi în Skiathos, Italia, Egipt, Caraibe și Asia.

Aerotravel este una dintre cele mai importante companii de management al călătoriilor din România, care oferă servicii de business travel și M.I.C.E. (evenimente corporate) organizațiilor private locale și regionale. Aerotravel furnizează soluții complexe de călătorii de afaceri, bazându-se pe expertiza a peste 110 specialiști în turism și 7 agenții proprii, cu o prezență consistentă la nivel național. Datorită accesului la furnizori globali de servicii turistice și parteneriatului cu Travel Leaders, Aerotravel are capacitatea de a oferi soluții de business travel și M.I.C.E. (Meetings, Incentives, Conferences, Events) în orice colț al lumii, la standarde de calitate înaltă.

Share