Cool Stuff

Selly și Antonia au fost vânzători în piață timp de o zi

Poate ai cumpărat și tu cartofi noi de la ei și nici nu ți-ai dat seama.

Într-un nou episod din seria „La muncă”, Selly a invitat-o pe Antonia în spatele tarabei. Astfel, cei doi s-au transformat în vânzători în piață pentru o zi.

Intenția lui Selly, în afară de vizualizări pe YouTube, este de a arăta că influencerii se pot descurca și la job-uri comune, fără ajutorul rețelelor de socializare. 

În primul episod, Selly a făcut alpinism utilitar și a curățat geamurile unei clădiri de birouri. În alt episod a făcut livrări pentru un fast-food, timp de 24 de ore, iar acum a vrut să vadă cât de greu sau simplu e să fii vânzător în piață.

Pentru asta, cele două vedete au mers în Piața 1 Decembrie din București.

„Dacă de mâine am rămâne fără urmăritori, fără camere de filmat, fără un loc unde să ne postăm videoclipurile, dacă Youtube ar dispărea, dacă Instagram s-ar închide, TikTok-ul ar da faliment, am fi în stare să facem altceva? Sau așa cum spun haterii am muri de foame?”, a s-a întrebat Selly la începutul episodului.

Concluzia la care Selly a ajuns la capătul acestui experiment a fost că e obositor să vinzi în piață, dar și că cel mai important pentru client este calitatea și prețul produsului vândut, nu cine e în spatele tarabei. 

Iată cum a decurs totul:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.