Cool Stuff

Bradley Cooper, transformare spectaculoasă pentru cel mai recent rol din filmul Netflix „Maestro”

Filmul care i-ar putea aduce lui Bradley Cooper o dublă nominalizare la Oscar, pentru rolul principal și pentru regie.

Bradley Cooper și-a făcut debutul regizoral cu filmul „A Star Is Born”, nominalizat la 8 premii Oscar și care i-a și adus lui Lady Gaga trofeul pentru cea mai bună piesă originală, superba „Shallow”.

Acum el lucrează la cel de-al doilea film al său în calitate de regizor, intitulat „Maestro” și care va avea premiera pe Netflix. De asemenea, el interpretează și rolul principal, cel al renumitului compozitor Leonard Bernstein, alături de actrița Carey Mulligan, care o interpretează pe iubita și soția acestuia. 

 

„Maestro” spune complexa poveste de dragoste dintre Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein, o poveste care se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani – aceasta începe atunci când cei doi se cunosc în 1946, la o petrecere, și continuă cu două logodne, o căsnicie de 25 de ani și trei copii: Jamie Bernstein, Alexander Bernstein și Nina Bernstein Simmons.


Poate mai puțin cunoscut în România, Leonard Bernstein este cunoscut și a rămas în memoria publicului mai ales pentru prodigioasa sa activitate dirijorală în lumea întreagă.

A condus unele din marile orchestre ale lumii și și-a dedicat o bună parte din activitate Filarmonicii din New York. Ca promotor al muzicii, a realizat un remarcabil ciclu de emisiuni TV, de educație muzicală, transmis în multe țări ale lumii.


Pentru acest rol, Bradley Cooper a trecut printr-un proces de machiaj extraordinar, pentru a intra în pielea lui Bernstein la bătrânețe. 

E clar încă de pe acum că „Maestro” are șanse mari de a fi nominalizat la Oscaruri măcar la această categorie. 


În film mai joacă și actorii Maya Hawke și Matt Bomer.

În ceea ce privește producția, aici este vorba de o echipă formată din nume grele, precum Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Macosko Krieger, Bradley Cooper, Fred Berner, Amy Durning. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.