Kiss Time Out

„Stranger Things 4”, record de vizualizări pe Netflix - a devenit cel mai urmărit serial în primul weekend de la lansare

„Stranger Things” rămâne unul dintre cele mai de succes seriale Netflix din toate timpurile.

După o așteptare de 3 ani, „Stranger Things” s-a întors cu un nou sezon și s-a dovedit că fanii l-au așteptat cu sufletul la gură, pentru că în primul weekend de la lansare, sezonul 4 al serialului a stabilit un nou record Netflix.

Primul volum al celui mai recent sezon „Stranger Things” a depășit recordul pentru cea mai populară premieră a unei serii Netflix în limba engleză, care până acum era deținut de sezonul 2 din „Bridgerton”

Astfel, „Stranger Things 4” a strâns 287 de milioane de ore vizualizate în săptămâna 23 mai - 30 mai, premiera având loc pe 27 mai.

Pentru comparație, sezonul 2 din „Bridgerton” a strâns 193 de milioane de ore vizualizate în weekendul în care a debutat, în timpul săptămânii 21-27 martie.

Acum, „Stranger Things 4” a depășit acel record cu o marjă de aproape 50%.

A doua parte a sezonului 4 din „Stranger Things” va avea premiera pe Netflix pe 1 iulie. Acela va fi și finalul pentru serialul fenomen care a apărut prima dată pe Netflix în urmă cu 6 ani.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.