Kiss Music News

Jennifer Lopez a primit Generation Award în cadrul premiilor MTV Movie & TV Awards, iar discursul ei a fost complet neașteptat: „Mulțumesc celor care mi-au frânt inima”

Jennifer Lopez a ținut un speech neașteptat atunci când a primit Generation Award în cadrul premiilor MTV Movie & TV Awards 2022.

Invitată pe scena evenimentului din Los Angeles, actrița și cântăreața în vârstă de 52 de ani a spus: „Vreau să mulțumesc tuturor care mi-au oferit viața asta. Vreau să mulțumesc celor care m-au bucurat și celor care mi-au frânt inima.

Celor care au fost sinceri și celor care m-au mințit. Vreau să mulțumesc iubirii adevărate și vreau să mulțumesc modului în care m-am mințit pe mine, deoarece așa am aflat că trebuie să evoluez”, a spus artista.

J.Lo nu a scos de pe listă nici „dezamăgirea, nici nereușita”, deoarece au „făcut-o puternică.” Ea a continuat prin a le mulțumi copiilor ei, gemenii de 14 ani, Max și Emme, pentru că au învățat-o „să iubească.”


Vedeta a fost foarte emoționată și a plâns în fața publicului: „Vreau să mulțumesc tuturor celor care mi-au spus în față, sau când nu eram în cameră, că nu pot să fac asta. Chiar nu cred că aș fi reușit fără ei. Și mai știu că nu aș fi reușit vreodată fără fanii care mi-au văzut filmele. Voi sunteți motivul pentru care sunt aici și pentru care am fost aici și vă iubesc.”


The Generation Award, pe care Lopez l-a primit după ce a câștigat și la categoria „cel mai bun cântec” în cursul nopții, „celebrează actorii iubiți a căror contribuție în filme și TV i-a transformat în nume extrem de cunoscute”, se arată notat în comunicatul oficial. 


Printre cei care au fost complimentați astfel, se numără Scarlett Johansson, Dwayne „The Rock” Johnson, Chris Pratt, Will Smith, Reese Witherspoon, Robert Downey, Jr., Mark Wahlberg, Sandra Bullock, Jamie Foxx, Johnny Depp, Ben Stiller, Adam Sandler, Mike Myers, Tom Cruise, Jim Carrey, cât și întreaga distribuție „Fast & Furious.”


Lopez are o carieră generoasă în spate, iar printre rolurile memorabile se numără cel al Selenei, din filmul cu același nume lansat în 1997, cât și cele din comediile romantice „The Wedding Planne”, „Maid in Manhattan” sau „Marry Me.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.