Kiss Music News

Alicia Keys a fost aspru criticată de fani pentru că a cântat piesa „Empire State of Mind” la Jubileul de Platină, dar Regina și-a dorit-o în mod special

Alicia Keys a cântat trei piese pe scena amplasată în fața Palatului Buckingham, cu ocazia Jubileului de Platină, iar show-ul ei a fost senzațional.

Mii de britanici au sărbătorit cei 70 de ani de domnie ai Reginei Elisabeta a II-a, iar sâmbătă seara, în fața unui palat regal ornat cu ajutorul unor proiecții spectaculoase, artista a urcat pe scenă, acompaniată de o orchestră live formată din 75 de muzicieni. 


Repertoriul ei a cuprins trei melodii surprinzătoare: „Superwoman”, „Girl on Fire” și „Empire State of Mind.” Prima, lansată în 2007, nu a fost scrisă pentru Regină, dar versurile i se potrivesc de minune, cum ar fi: 

„Cause I am a Superwoman
Yes I am
Yes she is
Even when I'm a mess
I still put on a vest
With an S on my chest.”


Spectacolul oferit de Alicia a fost exemplar, însă mulți au criticat-o aspru pentru alegerea de a interpreta o piesă despre New York în Londra.

Cântăreața a ținut să clarifice acest aspect, așa că a postat un video pe Instagram, alături de cei doi fii ai săi, Egypt și Genesis, în care le-a transmis celor supărați că playlist-ul a fost dorit și ales chiar de Regină. „Nu poți refuza Regina, este împotriva legii”, glumește Egypt.



Elisabeta a II-a nu a putut fi prezentă la concert, dar Prințul Charles, în timpul unui discurs pe care l-a ținut în acea seară, a spus că Regina urmărește evenimentul de acasă. Din public au mai făcut parte și alți membri ai familiei regale, cum ar fi Prințul William, Kate Middleton și cei trei copii ai lor, George, Charlotte și Louis.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.