Cool Stuff

#Funkiss 10 iunie | LMA, Lori!

Loredana Groza împlinește azi nu mai puțin de 30 de ani. Deci nu împlinește 30 de ani și nici mai puțin. La mulți ani, Lori! Chiar dacă nu-i lași să se vadă!

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1935 - Poate fi observată o culme a ironiei: doi americani, Robert Smith și Bill Wilson, devin doi alcoolici faimoși pentru inventarea Alcoolicilor Anonimi. 

1940 - Italia declară război Franței și Marii Britanii și începe invazia Franței, cu multe urmări monstruoase printre care mozzarella și camembert pe aceeași pizza.

1963 - John F. Kennedy semnează un decret care dorește să desființeze discrepanța dintre salariul bărbatului și al femeii. Astăzi, problema principală rămâne discrepanța dintre salariu și prețul benzinei. 

2003 - NASA începe explorarea planetei Marte cu roboței. Amintim pe această cale că, în 2003, NASA putea să controleze un roboțel de pe Marte, dar în 2022 îți pică semnalul în lift.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

Prețurile la benzină și motorină continuă să crească. Prețul țigărilor urmează să fie și el majorat.“ Acesta e primul an în care e mai mult scump decât periculos să fumezi în timp ce faci plinul. Pentru a arăta că personajul principal e plin de bani, trabucurile cubaneze din filmul Scarface“ vor fi modificate digital în țigări cu timbru românesc.

Doi soți din București au plecat spre Vaslui cu mașina, deși niciunul nu avea permis. Polițiștii i-au prins pe rând, la volan.“ Pe principiul ăsta, o dubă spre Vaslui poate fi amendată de 13 ori, iar un autocar spre Vaslui de 52 de ori plus 10 în picioare. În mai multe zone, mașinile care opresc să ia autostopiști îi preferă pe cei cu permis valabil.

Mega Image a anunțat că deschide 75 de magazine noi.“ Un calcul rapid ne arată că în 10 ani, fiecare metru pătrat de București va fi lângă sala de pariuri, în față la mega, peste drum de farmacie“.

Un bucureștean a fost amendat cu 10.000 de lei pentru că și-a lăsat gunoiul la poarta unui vecin.“ El a încălcat tradiția veche de zeci de ani de abandonare a gunoiului în pădurea Mogoșoaia, după grătar.

Un ursuleț în stare gravă după ce a căzut de pe o stâncă a fost declarat perfect sănătos după 2 ani de recuperare.“ Ursul probabil că va fi eliberat în mediul natural, pubelele unui restaurant din Brașov.

Mai mulți șerpi de peste un metru au fost văzuți de trecători pe aleile parcului Cișmigiu.“ Autoritățile roagă oamenii care se întâlnesc cu șerpii din Cișmigiu să nu accepte de la ei mere sau invitații în partid.

Autoritățile promit că în mai puțin de 4 ani vom circula pe autostrada Moldovei.“ Până în 2026, sunt necesare 65 de perdele forestiere, 42 de poduri și pasaje, 6 noduri rutiere și un miracol.

😂 Pentru încă un an consecutiv, pe locul 1 în topul greșelilor pe care poți să le faci când ești invitat la o nuntă e să te duci.

😂 Au mai rămas 204 zile până la sfârșitul anului. Prea devreme să-i întrebi pe alții ce fac de Revelion, prea târziu să mai găsești cabană.

ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - Leii se vor bucura astăzi. Cel mai probabil de ghinionul colegilor.

ALBASTRU - Scorpionii termină ziua cu noroc doar dacă ies la băut cu prietenii. Și fac și cinste.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.