Kiss Time Out

Ofenbach: „Ne place foarte tare noul hit al lui Harry Styles” | Saga Talks

Festivalul SAGA s-a încheiat, dar noi încă suntem cu gândul la toate momentele și întâlnirile minunate de care am avut parte cu voi și cu artiștii care au venit la Saga 2022.

Băieții de la Ofenbach au oferit un show incendiar la SAGA și au stat de vorbă cu colega noastră Ana Moga într-un super interviu. Vă invităm să citiți un extract din discuția lor, pe care o puteți asculta în secțiunea de podcast Saga Talks, sau pe canalul de YouTube Kiss FM.

 

Salutare băieți, mă bucur să vă revăd!

Și noi ne bucurăm! Nu e prima dată când venim în România, însă e prima dată când suntem în București. Credem ca va fi minunat!

 

Cum v-ați readaptat vieții de turneu?

Foarte ușor pentru că abia așteptam să revenim. Plus că am avut doi ani pentru odihnă. Deși COVID-19 a fost o situație dificilă pentru majoritatea oamenilor, pentru artiștii care călătoresc enorm a fost o șansă de a lua o pauză pentru a compune muzică nouă și pentru a se reconecta cu familiile și prietenii. 


Am văzut lista voastră de concerte și este foarte lungă!

Astăzi avem chiar două concerte. De asta și urcăm pe scenă așa devreme. După ce terminăm concertul aici, trebuie să urcăm în avion și să mergem la următorul concert în Franța. 

 

Cum reușiți să gestionați stresul și oboseala?

Stresul este într-adevăr mare. De exemplu, cu 5 minute înainte de a urca pe scenă, ești foarte stresat pentru că vrei să oferi oamenilor un concert pe cinste. În rest, sportul și grija la alimentație ajută să te menții în formă. 

 

Aveți vreun cântec nou preferat?

Da, ne place foarte tare noul hit al lui Harry Styles – „As it was”. 

 

Cu ce tip de muzică ați crescut?

În mare parte cu muzica rock și pop a anilor ’70-80.

 

Aveți vreodată certuri între voi?

Evident. Dar nu certuri majore. Împărțim totul în viață. Suntem tot timpul împreună și uneori ți se întâmplă să nu dormi bine și să ai o energie proastă. De regulă ne contrazicem în legătura cu muzica din dorința de a face lucrurile cât mai bine.


Saga Talks ep. 3 - Ofenbach

Saga Talks, 00:05:44

Saga Talks ep. 5 - R3HAB

Saga Talks, 00:16:51

Saga Talks ep. 4 - Topic

Saga Talks, 00:18:44

Saga Talks ep. 2 - Black Coffee

Saga Talks, 00:22:53


 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.