Cool Stuff

Populara actriță Rebel Wilson mărturisește că iubește o femeie: „Mi-am găsit prințesa Disney”

Rebel Wilson a dezvăluit fanilor că face parte din comunitatea LGBTQIA+.

Anunțul a fost făcut în timpul lunii Pride la nivel global, iar celebra actriță le-a arătat fanilor noua ei iubită. 

Vedeta a avut relații doar cu bărbați, în mod public, dar acum a postat pe contul ei de Instagram, unde are peste 11 milioane de urmăritori, o fotografie cu „prințesa ei Disney”, așa cum o alintă. 

„Credeam că sunt în căutarea unui prinț Disney, dar poate tot ceea ce aveam nevoie era de o prințesă Disney”, a notat actrița în vârstă de 42 de ani, alături de o serie de emoji-uri cu inimioare și steagul curcubeu asociat comunității LGBTQIA+, dar și hashtag-ul #LoveIsLove. 


Iubita ei, Ramona Agruma, este fashion designer și fondatoarea brandului de haine Lemon Ve Limon, dar și ambasatoar de brand pentru bijuteriile Bee Goddess. Odată cu vestea inedită, Wilson a fost copleșită de reacții pozitive din partea fanilor, dar și a unor colege de breaslă, cum ar fi Anna Kendrick și actrița din „Killing Eve”, Jodie Comer. Ele i-au scris - „Vă iubesc la nebunie pe amândouă” și „Atât de multă dragoste.”

Înainte de asta, Rebel a avut o relație cu moștenitorul brand-ului de bere american Anheuser-Busch, dar recent, într-un interviu acordat celor de la People, ea a vorbit despre o noua iubire, fără a oferi multe detalii despre asta.

„Am vorbit săptămâni în șir la telefon, înainte de a ne întâlni, iar asta ne-a ajutat foarte mult să ne cunoaștem. A fost puțin desuet începutul, dar foarte romantic”, a spus Wilson. Mai mult, actrița a povestit cum așteptările ei de la o nouă iubire s-au schimbat după ce a început să aibă mai multă încredere în propria persoană.

„Au fost momente, și nu vorbesc despre toți foștii mei care au fost minunați - dar au fost unele momente în care am acceptat lucruri pe care nu ar fi trebuit să le fac. Așa că se simte diferit să fiu într-o relație sănătoasă.”


În plan profesional, Rebel poate fi văzută în comedia de pe Netflix „Senior Year”, unde joacă rolul unei femei de 37 de ani, care s-a trezit din comă după 20 de ani, pregătită să facă din nou liceul și de a-și atinge visul, acela de a devenit Regina Balului.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.