Cool Stuff

#Funkiss 13 iunie | LMA, Domnule Președinte!

Președintele împlinește 63 de ani de când a văzut lumina zilei și 8 de când o urmărește cu atenție și îngrijorare.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1895 - Emile Levassor a câștigat prima cursă auto adevărată. Viteza atinsă de el, și încă visată de mulți șoferi din București, a fost amețitoare: 24 de kilometri la oră. 

1966 - S-a încheiat procesul care a dus la obligația polițiștilor americani de a le recita suspecților drepturile de care se bucură. În România, dreptul de a nu spune nimic este încălcat zilnic de milioane de femei care pun întrebări de genul „de ce îți scrie pe whatsapp Mitică Service că-i e dor de tine?”

1981 - S-a născut Chris Evans, actorul care-l joacă pe Căpitanul America. Ținând cont că personajul lui este înalt, palid, blond, cu ochi albaștri și a luptat în al doilea Război Mondial, e puțin surprinzător că e de partea Aliaților.

1986 - S-a născut actrița Kat Dennings, despre care nu am nicio glumă, doar un călduros „La mulți ani!” și un motiv să o folosesc în ilustrația articolului.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ


„România, locul 4 în lume în topul celor mai gustoase preparate.” Poate și din cauza că bărbaților români le este frică să spună că ar exista cineva care gătește mai bine decât mama sau nevasta lor.

Un bărbat din Slobozia acuză Primăria Constanța că statuile din Mamaia au chipul lui.” Dacă omul are dreptate, primăria îi încalcă teoretic și drepturile, și una dintre cele 10 porunci, pentru că i-au făcut chip cioplit.

Un om de afaceri a cumpărat închisoarea Doftana și vrea să o transforme într-un complex hotelier.” Printre sloganurile vehiculate se numără cazare cu executare”, o vacanță mititică” și prizonierul distracției”. Nu se știe exact câte stele va avea complexul hotelier, doar că vor împărți toate o cameră. Cel mai probabil, Parchetul General va fi, cel puțin la început, singura agenție de turism care se va ocupa de noul hotel.

Un pod peste Siret s-a surpat la doar 6 luni de la inaugurare.” Pe viitor, autoritățile vor folosi și la poduri metodele de prevenție folosite pentru clădirile vechi din Capitală: după semnele Atenție! Cade tencuiala!” vom avea și unele cu Atenție! Cade podul!”

Un tramvai a deraiat în București, la intrarea pe podul Ciurel." Posibil să fi aflat știrea cu surparea podului peste Siret, după care a spus eu nu mă risc".

Cei 18 polițiști de frontieră timișoreni prinși că luau mită, achitați pe motiv că au fost provocați să accepte banii.” Singurul aspect pozitiv este că acum știm ce alegere ne ferește de închisoare la jocul Adevăr sau provocare”.

Acţiune în Capitală pentru depistarea şoferilor care conduc sub influenţa alcoolului sau a substanţelor psihoactive.” Testele pozitive de THC, în continuare puse pe seama salatelor de castraveți cu mult oțet.

Steag roşu, arborat în sudul litoralului, duminică dimineața.” Depistezi ușor șoferii veniți la plajă: sunt turiștii care se jură că steagul roșu era galben când au ajuns ei acolo.

Elevii de clasa a 8-a vor trece marți, 14 iunie, prin prima probă a Evaluării Naționale - proba de română.” Întrebați cum se vor descurca la examen, răspusurile au variat între „💀", „💩"  și „🔥".

😂 Ediția din 2022 a concursului Miss Univers" va fi a 71-a consecutivă în care participantele sunt exclusiv de pe planeta noastră. 

😂 BMW ocupă locurile 1 și 2 în topul brandurilor preferate de șoferii care nu știu să parcheze. 

😂 Inaugurarea cu fast a unui bazin olimpic din zona Adjud a fost amânată după ce localnicii au descoperit că bazinul era doar o groapă în DN2, umplută de precipitațiile din ultimele zile.

😂 ONG-urile de mediu, din nou alertate de creșterea bruscă și miserioasă a temperaturii globale. S-au calmat din nou după ce și-au amintit de tradiționalele grătare de Rusalii ale românilor.

😂 Puțini oameni știu că, înainte de școala de hairstiliști, există și grădinița de hairstiliști, unde învață lucruri de genu: fetele cu păr verde sunt blonde vopsite cu albastru.

😂 Astăzi este o zi de Luni, lucru prevăzut în aproximativ 38 de episoade din animația „The Simpsons”.

😂 Stația Spațială Internațională va fi mutată în această săptămână 2 metri mai la dreapta, pentru a nu fi lovită de inflația din România pe drumul ei către Lună. 

😂 Un bărbat din Târgu Mureș a folosit din greșeală cele 37 de șampoane pe care nevasta lui le ținea pe marginea căzii. 


ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - Gemenii au azi un noroc chior. Norocul este de fapt al Peștilor, dar cum e chior, a ajuns la Gemeni.

ALBASTRU - Astăzi, singurul noroc al Vărsătorilor este că pot să pună tot ghinionul de azi în cârca zilei de 13.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.