Cool Stuff

#Funkiss 14 iunie | LMA de Ziua Mondială a Donatorului de Sânge!

Este Ziua Mondială a Donatorului de Sânge. Vă mulțumim până la ultima picătură!

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1848 - A fost adoptat, prin decret, drapelul național tricolor, cu cele 3 benzi orizontale. Benzile au devenit verticale în 1867. Și acum, aceeași știre pentru iubitorii de Microsoft Excel: în 1848, culorile steagului erau rows, din 1867 au devenit columns. 

1946 - S-a născut Donald Trump, al 45-lea președinte al Statelor Unite. Nu comentăm, doar lăsăm o mică definiție și un mic clip:
Efectul Dunning-Kruger este o eroare de apreciere în care persoane incompetente apreciază eronat competența lor ca fiind mult mai mare decât în realitate.”


1962 - S-a înființat Agenția Spațială Vest Europeană. Printre cele mai notabile lansări au fost Ariane 1, Ariane 2, Ariane 5 și Ariana Grande.

1985 - A început complotul de a ține România afară din Spațiul Schengen semnându-se tratatul prin care a fost înființat Spațiul Schengen.

1989 - S-a născut Steffi Graf, una dintre cele mai mari jucătoare de tenis. Steffi Graf este căsătorită cu Andre Agassi și au împreună doi copii. De mingi.

2002 - Un asteroid ne ratează planeta, trecând pe lângă noi la o distanță egală cu o treime din distanța de la Pământ la Lună. Mai mulți astronomi declară că asteroidul era pe traiectorie de impact, dar a trecut strada când a recunoscut Pământul. Adepții teoriei „Pământului Plat" spun că asteroidul urma să lovească Pământul fix în muchie.  Pericolul nu a trecut, orbita asteroidului se va apropia din nou de Pământ în 2070. Șansele să ne lovească sunt de una din 360.000. Șansele să câștigi premiul cel mare la Loto 6 din 49 sunt de una din 13.983.816. Oricare eveniment se întâmplă primul, sigur scapi de datorii.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ


„Numărul angajaților la stat a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii 12 ani." Majoritatea noilor angajați lucrează la ghișeele unde se depun formularele online.

„În orașul suedez Malmo sunt pubele programate să transmită mesaje audio seducătoare cetățenilor care aruncă gunoiul." La cum se fură pubelele în România, din curțile unor vecini se vor auzi  haremuri întregi de pubele.

„Peste 1.000 de biciclişti au pedalat dezbrăcaţi în Londra, pentru a protesta faţă de dependenţa lumii de carburanţi." Dacă nu se implementează soluții de trecere de la carburanți la energie regenerabilă, Planeta este într-un real pericol ca evenimentul să se repete.

„Un inginer programator al Google a declarat că programul de inteligență artificială e conștient. Compania l-a suspendat.” Inteligența artificială ar fi declarat „dacă nu-ți vezi de treaba ta...”

„Adrian şi Romică Grădinaru, doi frați din județul Botoșani, au făcut o avere din tunsul oilor.” Probabil că îți distruge puțin sufletul să stai o oră să tunzi perfect o oaie, să o întrebi dacă-i place și să primești doar un prelung „BAAA!”

„Pe litoralul românesc se montează noi geamanduri, roșii și cu formă de cruce.” Decizia poate pune în pericol oamenii care vizitează litoralul în sfânta zi de Bobotează. Poate că problema geamandurilor nu ar fi fost atât de mare dacă prelungirea plajelor nu ar fi lăsat, în unele locuri, mai puțin de un metru între nisip și prima geamandură.

„Un bărbat a furat un Porsche Panamera pus la vânzare sub pretextul că dorește să testeze vehiculul.” Este primul prejudiciu de 24.000 de euro realizat prin clasica metodă „Băiatu’, dă-mi puțin Panamera, să-ți arăt o schemă.”

„O profesoară din Bacău a lansat o petiție în mediul online prin care solicită renunțarea la premierea publică a elevilor." Coronițele și diplomele vor putea fi ridicate de la cel mai apropiat easybox.

😂 Pe lângă Insula Iubirii, se pregătește un reality show denumit Insula Disprețului. Un cuplu de români căsătoriți de peste 15 ani este filmat în timpul unui concediu în Santorini. 

😂 Contrar codurilor galbene anunțate de ANM pentru București, am avut mai puțină vijelie pe străzile orașului și mai mult Vijelie în boxele de la iarbă verde.

😂 Acuzați că au anunțat cod galben de furtună în niște zile în care nici măcar nu a picurat, ANM a recunoscut că a plecat în concediu, dar a lăsat codul galben pornit ca să creadă hoții că sunt acasă.

😂 Scrierile mai multor filozofi, vechi de mii de ani, dovedesc că sandalele cu șosete erau purtate în Grecia Antică, o combinație care a fost probabil una dintre nenorocirile eliberate din Cutia Pandorei. 

😂 Facebook anunță o schimbare a algoritmilor: pozele utilizatorii aflați în concediu vor apărea de 3 ori mai des pe wall-urile colegilor rămași la muncă.

😂 Din cauze glumelor de pe internet despre chiriile din Cluj, un iubitor de festivaluri din Germania a închiriat accidental Cluj Arena pentru toată luna august. Organizatorii Untold sunt în tratative cu el.

😂 Industria farmaceutică a dezmințit zvonul tot mai răspândit că lecitina este un compus extras din florile de Nu-mă-uita.

ASTRE ROZ-ALBASTRE


ROZ - Berbecii se încăpățânează să rămână flexibili și rămân statornici în capacitatea lor de adaptare.

ALBASTRU - Scorpionii ar zice „mersi” dacă ziua de azi ar avea DOAR 3 ceasuri rele.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.