Kiss Music News

Post Malone și-a surprins fanii cu două vești bune - s-a logodit și a devenit tată

La 26 de ani, Post Malone a devenit tatăl unei fetițe și este pregătit să aibă mai multă grijă de el pentru a fi un exemplu pozitiv.

Într-un interviu recent pe care l-a acordat lui Howard Stern, rapper-ul a dezvăluit problemele sale mari cu alcoolul și faptul că avea săptămâni întregi în care nu se ridica de pe jos. 


În tot acest context, Posty a cunoscut o fata despre care spune că „i-a schimbat viața” și l-a ajutat să se simtă din nou „uman.” Femeia respectivă a devenit atât logodnica lui, cât și mama fetiței sale.


Întrebat de moderator dacă a primit un ultimatum, Malone a dezvăluit că partenera lui de viață nu a aplicat această metodă, ci l-a ajutat să vadă lumina și l-a ghidat spre cine poate să fie cu adevărat. Artistul nu a renunțat complet la alcool, dar spune că acum știe să consume „moderat.”

Luna trecută, cântărețul a vorbit despre cât de fericit este că va deveni tată: „Sunt entuziasmat pentru noul capitol al vieții mele. Sunt extrem de fericit, așa cum nu-mi mai aduc aminte să fi fost vreodată. A venit vremea să am grijă de corpul meu, de familie și prieteni, dar și să dau cât de multă iubire pot, zilnic.”


Posty, așa cum i-a mărturisit și lui Zane Lowe de la Apple Music 1, și-a propus să fie un „tată cool” și este pregătit să meargă la sală.

În plan profesional, abia și-a lansat albumul „Twelve Carat Toothache”; l-ai ascultat?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.