Kiss Music News

Justin Bieber și-a găsit liniștea în Iisus - update-ul oferit de artist fanilor

Justin Bieber le-a oferit un update fanilor despre starea lui de sănătate.

Într-un story pe Instagram, cântărețul a notat cum se simte din ce în ce mai bine și cum știe că Iisus este alături de el.

„Mi-am dorit să împărtășesc cu voi despre cum mă simt. Fiecare zi a devenit din ce în ce mai bună și în tot disconfortul am găsit confort în cel care m-a creat și cel care mă cunoaște. Mi-am adus aminte cum știe totul despre mine.

Știe părțile întunecate despre care nu vreau să știe nimeni și mereu mă primește înapoi cu brațele deschise. Perspectiva asta mi-a oferit pace în timpul acestei furtuni teribile prin care trec. Știu că furtuna va trece, la fel cum știu că Iisus este cu mine”, a scris Justin pe rețeaua socială.


Vineri, artistul a dezvăluit fanilor că suferă de sindromul Ramsay Hunt și are jumătate din față paralizată. 

Sindromul Ramsay Hunt (de asemenea, cunoscut sub numele de "Herpes zoster oticus") este o infecție cu virusul ganglionului geniculat al nervului facial care apare atunci când o infecție cu zona zoster afectează nervul facial.


Justin a explicat că ăsta este motivul pentru care și-a anulat show-urile programate și își roagă fanii să aibă înțelegere și să se roage pentru el.

„Sper să înțelegeți. Voi profita de timpul ăsta pentru a mă odihni și relaxa, astfel încât să revin într-o formă de 100% la ceea ce am fost născut să fac”, a spus cântărețul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.