Kiss Music News

Dorian Popa și YNY Sebi au lansat o piesă împreună, „La Dans.” Are șanse să ajungă hit?

Dorian Popa și YNY Sebi te invită la dans.

Băieții au lansat o piesă împreună, „La Dans”, și speră ca toată lumea să cânte și să se distreze alături de ei. Melodia are versuri catchy, dar și un videoclip senzual, unde foarte multe femei sunt îmbrăcate sumar, în timp ce au căciuli de blană pe cap, fără absolut nicio legătură cu nimic.

Videoclipul este regizat de Ionuț Trandafir, iar partea cu adevărat interesantă este că printre domnițele frumoase se află și Miss Ucraina 2019.

Piesa este compusă în studiourile HaHaHa Production, iar la crearea acesteia au participat Cally Roda, Șerban Cazan, Gabriel Stanoiu, dar și YNY Sebi pe partea de text.

Fanii par să fie extaziați de această colaborare și melodia are peste 300.000 de vizualizări în doar o zi de la lansare. 


„Din clipa în care Șerban Cazan mi-a trimis demo-ul, mi-am dat seama că este o piesa pe care mi-o doresc. Mi-a plăcut din prima secundă, și în continuare mi se pare o piesa genială. Are un feeling pe care nu îl întâlnești foarte des în studio, iar în momentul în care prinzi un cântec bun, care are potențialul de a deveni hit, ești încântat în calitate de artist”, a spus Dorian.

„Din momentul în care m-am dus la studio și am înregistrat piesa, m-am gândit cu cine aș vrea să o cânt, pentru că mi-am dat seama că aceasta ar trebui să fie o colaborare pentru a uni mai multe tipuri de public. Știind că YNY este acum puștiul pe val, cel iubit de toți puștii, am zis că ar fi o colaborare genială.

Imediat i-am trimis melodia, a acceptat colaborarea și, în plus, și-a scris singur partea lui, lucru pe care l-am apreciat foarte tare. A ieșit o piesă superbă! La filmări ne-am distrat foarte tare și speram ca piesa să ajungă la oameni și să îi miște”, continuă el.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.