Cool Stuff

Ce are de spus actorul Charlie Sheen despre faptul că fiica lui de 18 ani are o carieră pe OnlyFans

Charlie Sheen are ceva de spus despre faptul că fiica lui de 18 ani are un profil de OnlyFans.

Sami Sheen și-a promovat contul de OnlyFans pe Instagram, iar actorul nu a ezitat să-și facă publică nemulțumirea. „Nu susțin asta, dar din moment ce nu pot face nimic, am rugat-o să fie creativă, classy și să nu-și sacrifice integritatea”, a spus el.


Mai mult, Charlie a menționat și faptul că Sami și-a făcut acest profil cât a stat în casa mamei sale, fosta lui soție, Denise Richards. „Are 18 ani și trăiește cu mama ei. Asta nu s-a întâmplat sub acoperișul meu.”

Drept răspuns, Denise a ținut să precizeze că Sami este liberă să facă ce vrea. „Sami are 18 ani și decizia ei nu a fost luată în funcție de casa în care locuiește. Tot ceea ce pot face ca părinte este să o ghidez și să am încredere în ea, dar este liberă să ia ce decizii își dorește.”


Sami și-a promovat contul cu ajutorul unei imagini postate pe rețeaua socială, în dreptul căreia a notat: „click pe link-ul din biografia mea, dacă vreți să vedeți mai multe.” Denise i-a comentat imediat: „Sami, întotdeauna te voi susține și mereu voi fi de partea ta. Te iubesc.”


În februarie, Richards a recunoscut că relația dintre ea și Sami nu este tocmai bună, motiv pentru care tânăra locuiește cu tatăl ei. „Este foarte dificil. Știu că ne vom regăsi în cele din urmă, dar acum lucrurile stagnează.”

Ea a vorbit și despre cum adolescenta a crescut altfel în casa actorului. „A trăit cu mulți bărbați. Sunt anumite reguli pe care eu le-am pus, iar la Charlie sunt alte tipuri de reguli, iar asta este ok.”


Din fericire, legătura dintre ele s-a reparat, iar în mai, Sami a postat o fotografie alături de Denise pe Instagram. „Mamă, te iubesc foarte mult. Nici nu ai idee cât de recunoscătoare sunt pentru că te am în viața mea”, a notat Sami.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.