Kiss Music News

PIESĂ HOT | Alex Velea și Antonia, colaborare mult așteptată pentru single-ul ”Tranquilo Papi”

Tranquilo toată lumea! Piesa asta e cam la fel de hot ca cei doi împreună.

Alex Velea și Antonia lansează single-ul ”Tranquilo Papi”, colaborare mult așteptată de fanii celor doi artiști, o piesă deja virală pe TikTok.

Piesa catchy cu ritmuri de reggaeton a fost compusă de Alex Velea, versuri de Alex Velea, Antonia și Rashid, instrumental Buzea Florin, iar videoclipul oficial, sexy și provocator, o creație NGM Creative, regie Bogdan Păun, DoP Alexandru Mureșan, producție video Loops Production. Echipa de beauty a Antoniei pentru acest video este formată din Ema Uta (make-up), George Cozma (hair) și Cristina Crăciun (styling).

”Antonia și cu mine am dat startul verii cu această piesă, sperăm să vă distrați și să vă bucurați de muzică”, a spus Alex.
”Sunt recunoscătoare că împărtășim aceeași pasiune pentru muzică și norocoasă că împreună putem face piese care să îi bucure pe oameni”, a spus Antonia.

Anul acesta, Antonia a lansat mai multe piese, în colaborare cu Arkanian ”Complicated”, ”Una Favela” cu Qodës, piesă deja prezentă în topurile din Grecia și Bulgaria, dar și ”Send Me Your Love” cu Gromee, un cunoscut DJ și producător din Polonia.

Arkanian x Antonia - Complicated


Qodës & Antonia - Una Favela (Official Video)


Gromee feat. Antonia - Send Me Your Love


”Tranquilo Papi” este o co-producție Golden Boy Society și Global Records.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.