Kiss Time Out

Ryan Gosling, extrem de sexy în filmul „Barbie” - prima imagine cu actorul în rolul lui Ken

Ryan Gosling s-a transformat cu brio într-o păpușă.

Actorul are rolul lui Ken în filmul „Barbie”, regizat de Greta Gerwig, în timp ce Margot Robbie interpretează personajul central. Studioul Warner Bros. a făcut publică prima imagine cu Ryan în noul rol, iar fanii nu vor fi dezamăgiți - abdomen cu pătrățele, păr blond și bronz artificial. 

Este a doua fotografie oficială a producției, lansată până acum, după ce am observat și transformarea lui Margot în păpușa populară la nivel global.

Filmul este co-scris de Gerwig în colaborare cu partenerul ei, Noah Baumbach. Nu se știu foarte multe detalii despre poveste, dar actorul Simu Liu spune: „Mi-ar plăcea să pot să vă arăt ce facem în fiecare zi, deoarece este o nebunie totală.

Când ai o scenă care iese bine, auzi „HAHAHAHA”! Este cel mai mișto sentiment din lume. Însă, dacă ești nesimțit pe platourile de filmare ale Gretei, atunci nu e nicio șansă pentru tine.” Pelicula nu este un musical, dar Liu a mărturisit că a făcut zilnic repetiții de dans.


La rândul lui, Liu, cunoscut pentru rolul din „Shang-Chi”, va interpreta una dintre păpușile Ken. Actorul a fost nevoit să se epileze cu ceară pentru rol, experiență pe care o consideră „cea mai dureroasă” din viața lui. „Am extrem de multă admirație pentru femeile curajoase care trec lună de lună prin asta”, adaugă el.


„Barbie” va avea premiera în iulie 2023, dar până atunci abia așteptăm să vedem și primul trailer.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.