Cool Stuff

#Funkiss 20 iunie | Tu cât de mult îți iubește mașina?

Un tânăr din SUA își iubește obsesiv mașina, ANAF îți citește postările și Anamaria Prodan și-a acoperit tatuajul cu fostul.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1867 - Rusia a vândut Alaska Statelor Unite ale Americii. America probabil că a încercat să facă retur, după ce americanii stabiliți acolo au așteptat 3 ani venirea primăverii.

1877 - Alexander Graham Bell a instalat primul serviciu comercial de telefonie, în Canada. A fost primul pas al unui drum tehnologic care a făcut posibil să fii sunat de șef, în concediu. Mulțumim, Alex!

1949 - S-a născut cântărețul american Lionel Richie, motivul pentru care 4 din 5 oameni trecuți de 40 de ani vor răspunde la „Hello" cu „is it me you're looking for?"

1954 - A fost inaugurat podul peste Dunăre, la Giurgiu. Podul este încă în picioare mulțumită faptului că, în 1954, polistirenul nu era considerat material de construcție în industria de profil.

1963 - SUA și URSS cad de acord să aibă o linie telefonică, oficială și directă, între liderii celor două state. Astăzi, probabil că  mai multe state au un grup de WhatsApp pe care Iohannis tace, Putin are block și Joe Biden încă încearcă să înțeleagă ce e un „emoji".

2003 - A fost  fondată organizația non-profit Wikimedia, responsabilă pentru faimosul website Wikipedia, responsabil, la rândul lui, pentru milioane de referate școlare predate la timp, dar aproape identice.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Un tânăr susține că are o relaţie cu propria maşină: «Îmi place să mă aplec peste capotă»." Într-un fel îi înțelegem relația cu mașina: mașina nu face scandal dacă dai Like pe Insta la poze cu alte mașini. Mașina nu are dureri de cap fix când ai mai mare nevoie de ea. Ești liber să intri în alte mașini, fără ca mașina ta să ia copiii și să plece la maică-sa. Și, dacă mașina vrea să mănânce undeva scump, o duci la orice benzinărie.

„Un bărbat din București a fost prins în flagrant în timp ce ridica un colet în care se aflau aproape 8 kilograme de canabis, primit din Spania" Snoop Dogg îi sare în apărare declarând că nu poți să arestezi pe cineva pentru doar două „cuie".

„ANAF începe controale masive, pentru verificarea averilor românilor. Investigațiile se fac inclusiv pe Facebook." ANAF ar trebui să organizeze flagrante pe Tinder. Să creeze un cont cu niște poze cu un decolteu și, în 2-3 zile, să vezi cum îi promit vacanțe în Dubai oameni care au declarat o garsonieră în Titan.

„Controalele ANAF au descoperit 20 de miliarde de euro neimpozitate.” Cel mai probabil, la doi maneliști care se întorceau de la o nuntă.

„O masă de aer tropical va traversa România în această săptămână." Hotelierii vor adapta prețurile încât să reflecte condițiile meteo din Dubai.

„Roverul Perseverance al NASA a găsit gunoi pe Marte." Probabil a dat peste dovezile că un român adevărat poate să încingă un grătar în orice condiții.

„Investigațiile DIICOT au descoperit droguri impregnate în scrisorile expediate în penitenciare." Afară, oamenii nu prea primesc scrisori, mai mult facturi. Și singurul lucru impregnat în facturi este sărăcie.

„Direcția Agricolă Cluj a scos la concurs un post de șofer, dar pe lângă atribuțiile specifice postului, viitorul șofer trebuie să aibă grijă de o livadă." Dragi copilași, așa începe basmul de azi, „Șoferul Cornel și Merele de Aur". Probabil posturile de șofer din turism cer să mai cureți, ocazional, niște camere de hotel. Iar posturile de șofer din educație înseamnă că, din când în când, mai predai și tu niște  filozofie la clasa a 11-a.

„Anamaria Prodan și-a tatuat o pasăre peste tatuajul cu fața lui Reghe." La ce scandal a fost între cei doi, cel mai probabil, un cuc.

„Duminică, 19 iunie, mai multe state au sărbătorit Ziua Internațională a Tatălui." În România, cei mai mulți sărbătoresc Ziua Tatălui pe 17 ianuarie, de ziua lui Cristi Borcea.

„Prețul uleiului a trecut, în România, de pragul psihologic de 10 lei pe litru.” Pragul psihologic este cel de la ușa camerei capitonate în care te închid oamenii în halate albe, după ce vezi cât costă motorina.

😂 După ieșirea din UE a Marii Britanii, sucursala europeană a Ocultei Mondiale a decis ca România să preia titlul de cea mai ploioasă țară din UE.

😂 Waze lucrează la o versiune a aplicației unică Bucureștiului. Noul Waze București va veni cu o suită de funcții noi, printre care și posibilitatea să vezi palmaresul de bătăi în trafic al șoferlor din jur. Compania a făcut publică iconița versiunii Waze București:


😂 Oamenii de știință avertizează că urșii panda au început să dispară din 1984. Este, oficial, cel mai încet truc de magie înregistrat vreodată.

😂 Cum s-ar descurca președinții României la un concurs muzical? Dacă e să credem acest clip, poate că mandate nu mai primesc, dar o ofertă de la o casă de discuri e probabilă, cel puțin pentru câțiva.  (Sursa clip: Ciprian Atomulesei, via Adrian Georgescu)

ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - Racii vor avea o zi foarte normală. Într-o lume cu pandemii, războaie, șoferi cu permise câștigate la pufuleți și clădiri a căror tencuială e ținută locului doar de dorințe, o zi normală este o raritate prețioasă.

ALBASTRU - Capricornii vor observa creșterea prețurilor și vor trece printr-o perioadă depresivă. Lucru pe care toate celelalte 11 zodii l-au făcut deja de vreo 40 de zile. Fiți și voi mai atenți, capricornilor! 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.