Kiss Music News

Andra lansează piesa „Bine, Bine”, un imn al îndrăgostiților care-și petrec vara împreună. Cum ți se pare?

Andra a scos o nouă piesă, dedicată tuturor celor care știu să iubească din suflet.

„Bine, Bine” este imnul îndrăgostiților care-și petrec vara împreună și vor să se bucure de viață la capacitate maximă, unul lângă celălalt.

Melodia este ritmată, te invită la dans și vorbește despre iubirea sinceră și adolescentină, care provoacă dependență și îți face inima să tresară.

Mesajul piesei este o declarație de dragoste pentru persoana iubită, alături de care viața pare dintr-o dată mai ușoară.


„Un mesaj optimist, despre iubire ca un puzzle în care toate se potrivesc perfect, un videoclip plin de culoare, cu aer de vacanță. Despre asta este ≪Bine, Bine≫, noul meu single, pe care îl dedic tuturor celor care știu să se bucure de viață și trăiesc vara cu intensitate maximă”, a spus cântăreața.

Piesa a fost scrisă și compusă de Giuliana Damian, Vlad Flueraru, Horace și Șerban Cazan, iar clipul, regizat de NGM Creative, o surprinde pe Andra într-un scenariu colorat și plin de voie bună, care ilustrează mai multe cupluri îndrăgostite, la malul mării, în timp ce se simt „bine” împreună.


Ție cum ți se pare melodia, te-a cucerit sau nu?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.