Cool Stuff

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, este o adevărată artistă și dansează spectaculos. E talentată sau nu?

Shiloh Jolie-Pitt știe să se miște și nu-i este frică să ne arate și nouă.

Tânăra de 16 ani, fiica lui Angie și Brad, și-a demonstrat talentul într-un clip care a fost postat pe YouTube de către instructorul Hamilton Evans.

Ea apare alături de colegii ei din cadrul Millennium Dance Complex din Los Angeles, California, în timp ce dansează pe melodia „Vegas” (minutul 2:31), semnată de Doja Cat, piesă care face parte de pe coloana sonoră a filmului „Elvis.”

Shiloh apare îmbrăcată casual, cu un tricou Beatles și Vans în picioare, în timp ce se mișcă pe ritmurile cântecului.


Într-un interviu acordat recent celor de la HollywoodLife, o sursă din anturajul Angelinei a declarat că adolescenta este foarte talentată la dans, lucru pe care l-a descoperit datorită mamei sale, cea care a înscris-o la cursurile de profil.

„Angelina a făcut un adevărat efort pentru a susține interesele copiilor săi, în tot felul de activități, de-a lungul anilor. I-a înscris la tot ce-ți trece prin minte, de la cursuri de artă, la programare sau arte marțiale. Toți au trecut și prin cursurile de dans, iar Shiloh s-a declarat fană ale acestora. Angie este uimită de cât de talentată este fiica ei, dar cel mai mult se bucură când o vede cât de fericită este atunci când dansează. Shiloh poate urma o carieră în dans, dar Angelina nu face presiuni în direcția asta, ci o încurajează să danseaze pentru că o face fericită”, a declarat sursa.


Nu este prima oară când Shiloh apare pe YouTube dansând. În aprilie, un video publicat pe canalul Millenium ne-o arată pe tânără în timp ce se mișcă pe acordurile melodiei „Shivers” via Ed Sheeran. Nu a fost ușor de găsit, deoarece era îmbrăcată în negru și avea glugă și mască, dar paparazzi au ochi de vultur pentru asta.

În mai, Shiloh a apărut și într-un clip în care dansa pe „About Damn Time” via Lizzo, după o coregrafie creată de Hamilton Evan.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.