Kiss Time Out

Jon Snow revine într-un serial care va continua întâmplările din „Game of Thrones”

O veste care ne-a luat prin surprindere și care poate deveni realitate - continuarea „Game of Thrones.”

Surse din industrie susțin că HBO se gândește la continuarea seriei fantastice, unde acțiunea să fie centrată pe Jon Snow, personajul preferat al fanilor. 

Kit Harington este posibil să revină în rolul care l-a consacrat, după cum informează The Hollywood Reporter. Ar fi cu adevărat spectaculos să vedem aventurile lui Snow după finalul show-ului popular, dar HBO nu a confirmat încă vestea.


Actorul a fost nominalizat de două ori la premiile Emmy pentru modul în care și-a portretizat personajul. Apropo de asta, în ultimul sezon GOT, Jon descoperă că numele lui real este Aegon Targaryen, potențial moștenitor al tronului. El a fost exilat din Westeros și a pornit în nord alături de sălbatici, pentru a-și uita trecutul.

Noul serial, dacă ajunge în producție, ar putea lăsa ușa deschisă și pentru alte personaje, cum ar fi Arya Stark (Maisie Williams), Sansa Stark (Sophie Turner) și Brienne of Tarth (Gwendoline Christie).

Până la noi informații, un lucru e cert, pe 21 august apare „House of the Dragon”, serie care precede aventurile din GOT și care se axează pe House Targaryen.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.