Kiss Time Out

Al Pacino își dorește ca Timothée Chalamet să-i ia rolul din continuarea filmului „Heat”

După 27 de ani de la lansare, continuarea la „Heat” este aproape aici.

Scenaristul și regizorul Michael Mann va lansa continuarea poveștii legendare pe 9 august, sub forma unui roman, intitulat „Heat 2.” 

Producția originală i-a avut în rolurile principale pe Robert De Niro și Al Pacino; primul l-a jucat pe hoțul Neil McCauley, iar cel din urmă pe detectivul obsedat de a-l prinde, Lt. Vincent Hanna. Acțiunea din romanul lui Mann va urmări aventurile lor înainte și după evenimentele petrecute în filmul său din 1995.

Întrebat cine i-ar plăcea să-l joace, într-o posibilă ecranizare a continuării, Pacino a făcut o sugestie întâmpinată cu aplauze, la teatrul United Palace din Manhattan. „Timothée Chalamet. Este un actor minunat și arată fantastic.”


Festivalul de Film de la Tribeca a realizat o sesiune de Q&A pentru a comemora 25 de ani de la lansarea „Heat”, iar actorii legendari au fost prezenți, alături de producătorul Art Linson. Discuția a fost moderată de jurnalistul Bilge Ebiri, iar apoi cei prezenți au putut să revadă filmul original la rezoluție 4K.


Celebrarea a fost întârziată doi ani, din cauza restricțiilor COVID-19, dar acum mii de oameni au fost prezenți la eveniment. Mulți dintre fanii prezenți au început prin a striga citate din filme, fapt care i-a dezorientat firul gândirii lui Pacino, după cum informează surse care au fost la fața locului. Una dintre cele mai populare replici a fost cea în care Al țipă, către personajul interpretat de Hank Azaria: „Cause she’s got a great ass! And you got your head all the way up it!” 


Într-un interviu acordat celor de la Vanity Fair în 2018, actorul recunoaște că întreaga scenă nu a fost regizată. „Mann trage scena respectivă de un milion de ori și cred că Pacino s-a plictisit și a țipat „Great ass” din frustrare. Treaba asta m-a speriat total. Nu am jucat deloc, pur și simplu am fost terifiat de el.”

Până să vedem dacă „Heat 2” va ajunge vreodată și în cinematografe, te invităm să vezi sau să revezi filmul original.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.