Kiss Music News

Vocea României 2022: schimbări inedite și surprize. Cine sunt noii jurați ai competiției muzicale

Vocea României revine într-un format nou.

Competiție muzicală a luat o pauză după 2019 și singura dată când ne-am revăzut cu jurații a fost în plină pandemie, în 2020, când a avut loc ediția specială „Reuniunea”, de 1 decembrie. 


În prezent, show-ul popular a fost reintrodus în grila de programe și, surpriză, Horia Brenciu nu mai face parte din juriu. În schimb, Smiley va avea scaun dublu alături de Theo Rose.

Irina Rimes și Tudor Chirilă rămân pe scaunele lor, iar în locul lui Horia vine Denis Roabeș (The Motans).

Se anunță o ediție cel puțin interesantă, așa că abia așteptăm să descoperim surprizele producătorilor pentru public, cât și noii concurenți.


„Cred că este unul dintre cele mai importante show-uri de televiziune din România și este făcut la un nivel înalt. Îmi este dor de sezoanele trecute, îmi este dor de fiecare atmosferă din fiecare sezon în care am fost în concursul acesta și mă bucur că PRO TV și publicul consideră că sunt o parte mișto din echipa acesta.

Iată, sunt și în sezonul acesta de revenire. Dacă este să ne uităm la partea pozitivă din această pauză forțată de pandemie, vedem că s-au adunat mai multe voci bune în toți anii aceștia, poate mulți copii care aveau 14 ani au făcut 16 ani, mulți adolescenți care nu au apucat să intre în momentul acela în show, intră acum. Cred că avem de două ori mai multe voci bune, ceea ce este un câștig pentru noi și pentru public”, a spus Tudor Chirilă.


Smiley, pe de altă parte, susține că va vorbi „pe două vocim, sezonul ăsta.” „Scaunul dublu îmi dă această putere de a mă ajuta în evaluări, opinii, reacții de o reprezentantă foarte cool a noii generații de artisti din România. Theo Rose va fi și va zâmbi lângă mine la fiecare ediție și împreună ne pregătim să ne bucurăm de acest drum fabulos, spectaculos și aventuros pe care-l deschide noul sezon.”

Theo Rose a concurat ani de zile la diferite festivaluri de muzică și spune că Vocea României ar fi fost un ideal pentru ea, doar că a copilărit la țară și nu a reușit să viseze atât de departe la acea vârstă. „Am venit la liceu în București și mi-a fost teamă să mai particip la un concurs de o asemenea anvergură, nu știam ce îmi rezervă viitorul, dar uite-mă astăzi, aici, în fața multor oameni talentați, concurenți la Vocea României.

Sunt deschisă, alături de Smiley, să îi ajutăm, să îi îndrumăm și să le pun și eu pe tavă tot ce am învățat până acum în anii de succes ai carierei mele. Sper să le fie de folos și sper să primesc de sus, de la Dumnezeu, inspirație, generozitate și bună dispoziție ca să pot să îi destresez”, a continuat artista.

Denis Roabeș spune că a așteptat experiența Vocea României și o vede ca o oportunitate de a transmite și celorlalți tot know-how-ul lui: „Pentru mine, ideea de mentorat este ceva foarte special. De-a lungul vieții, am avut noroc să întâlnesc persoane care m-au ajutat să mă formez atât ca om, cât și ca artist. Iar acum mă aflu în ipostaza în care să sper că și eu, la rândul meu, îi voi influența pozitiv pe cei pe care-i voi întâlni”.


În final, Irina Rimes promite o revedere dulce și este foarte entuziasmată de noua formulă: „Am văzut-o pe Theo în alte proiecte și mi-a plăcut de ea, atitudinea și frumusețea ei m-au convins din start, iar pe Denis îl știu încă de la începuturi și știu ce „zace” acolo: un strateg înnăscut, un artist pe cât de puternic, pe atât de sensibil și un om bun care nu se sperie de greu și nici de muncă: toate calitățile necesare pentru un coach bun.

Trebuie să recunosc că Vocea este cel mai mare, cel mai greu, dar și cel mai frumos proiect, care scoate din noi toți talente și aptitudini unice. Mi-a lipsit mult acest antrenament și recunosc că mi-a fost dor și de colegii mei, Tudor și Smiley, pe care abia aștept să-i revăd în acțiune.”


Așa cum informează paginademedia.ro, Vocea României a avut 9 sezoane până acum, iar startul a fost pe 27 septembrie 2011.  Brenciu a făcut parte din juriul inițial, alături de Loredana, Moga și Smiley, până în 2014; a revenit în 2019, însă doar pentru un sezon.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.