Cool Stuff

#Funkiss 22 iunie | „Mâna lui Dumnezeu" și goooooool!

Ce făcea Napoleon cu mâna mereu în haină, cât de mare e un pepene mic și câte camere poți să cumperi în China cu o căpățână de usturoi

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1815 - Napoleon Bonaparte a abdicat a doua și ultima dată. Singurul lui regret a rămas faptul că toți artiștii care i-au pictat vreodată portretul l-au prins fix când își căuta iPhone-ul în buzunar.


1949 - S-a născut Meryl Streep, actrița care, de-a lungul carierei, a strâns o listă de premii și nominalizări lungă de 23 de scroluri. Este de asemenea și una dintre cele 5 actrițe de la Hollywood care arată de vârsta pe care o au.

1986 - Diego Maradona a înscris faimosul gol „Mâna lui Dumnezeu”. Încă nu credem că Dumnezeu a dat gol acolo, ținând cont că Maradona a folosit mâna stângă, iar „Domnul când dă, dă cu amândouă mâinile”.

2001 - Se lansează primul film din seria „Furios și iute”, ajunsă astăzi la 11 filme. În ultimii 21 de ani, mașinile au trecut prin multe schimbări, cea mai notabilă fiind: un litru de benzină costa, în 2001, un leu și 15 bani.

2008 - Comediantul, actorul și autorul George Carlin a coborât de pe scena vieții. Mai jos, traduse și adaptate câteva fragmente din show-urile lui de stand-up:

Uite tot ce trebuie să știi despre bărbați și femei: femeile sunt nebune, bărbații sunt proști. Și motivul principal pentru care femeile sunt nebune este pentru că bărbații sunt proști.”

„Unii oameni muncesc exact destul cât să nu fie dați afară și sunt plătiți exact destul cât să nu-și dea demisia.”

„O casă e doar un loc în care îți ții lucrurile cât pleci să faci rost de și mai multe lucruri.”

„Omida e cea care face toată munca, dar fluturele e ăla care primește toate laudele.”

„Niciodată să nu te cerți cu un idiot. O să te coboare la nivelul lui și apoi o să te bată cu experiență.”

„Nu subestima niciodată puterea oamenilor proști strânși în grupuri mari.” 

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Aeroportul din Tulcea a avut, anul trecut, 73 de pasageri și profit de aproximativ 30.000 de euro.” Vai, dar cât o fi o apă pe aeroportul Tulcea? Probabil apa minerală vine la roabă, cu gheață și artificii.

Coreea de Sud, nou test al rachetei sale spaţiale «Nuri».” În România, nurii se testează pe Instagram, cu story-uri de la piscină.

Dezvoltatorii imobiliari chinezi sunt atât de disperaţi, încât acceptă plata în grâu sau usturoi pentru apartamente.” Cine-a zis că banii n-au miros? Păi au, și e de mujdei de-ăla bun. Avansul e de 4 căpățâni, rata probabil de 5-6 căței.

Un gălăţean a primit doi ani de închisoare cu executare pentru că a jefuit o casă de schimb valutar cu un pistol de jucărie.” Ca să arate că nu-i e frică să folosească pistolul, bărbatul a stropit cu el un trecător.

Statele Unite interzic importurile de haine din bumbac provenite din China.” Mii de copii chinezi protestează față de pierderea locurilor de muncă.

Pepenii de Dăbuleni au ajuns în piețe.” Cu căldura de zilele astea,  chiar au ajuns la țanc. E interesant cum toți pepenii din zona Călărași spun că sunt din Dăbuleni, în timp ce toate fetele din zona Dăbuleni scriu pe Facebook că sunt din Călărași.

A fost desființată loteria bonurilor fiscale, creată pentru a combate evaziunea fiscală.” Bonurile revin la utilizarea lor principală, să le bagi printre bancnote, să pară portofelul plin.

Garsoniera de 11 mp din Cluj, din nou la închiriere.” Probabil că fostul chiriaș s-a mutat pentru că n-a mai rezistat la glumele cu știi ce se zice de bărbații cu garsoniere mici…” E posibil să fi chemat o fată pe la el care l-a întrebat dacă locuiește în Narnia, de se intră în apartament prin șifonier. Oricum, ideea e că se închiriază casa ideală pentru un om care și-a dorit mereu să se uite pe vizorul ușii de la intrare fără să iasă din duș.

În Franța, grindină de mărimea unor mingi de tenis de câmp.” Furtuna a încercat să facă ravagii și în Elveția, dar a fost învinsă de Roger Federer în trei seturi.

😂 Creatorii unui joc video cu acțiunea în Egiptul antic au primit pedepse de trei ani cu executare după ce judecătoria i-a găsit vinovați pentru crearea unui joc piramidal.

😂 Pe fondul anulărilor și întârzierilor masive ale zborurilor din România, purtătorul de cuvânt CFR a declarat: Așa vă trebuie!”

😂 În luna martie, o femeie din Galați i-a recunoscut soțului că ea de fapt nu muncește și că banii de benzină, întreținere și mâncare vin de la amantul ei. Scandalul între soți a pornit ieri, când femeia a vrut să-și părăsească amantul.

😂 Un liceu din Constanța a primit inversate plicurile cu subiectele de Bacalaureat la probele de istorie, respectiv matematică. Studenții la real au calculat volumul sferei de influență a României interbelice. Studenții la uman au scris un eseu prin care au dovedit că suma plopilor lui Eminescu era un număr natural nenul.

WOWDEVĂRUL ZILEI


Conform dovezilor arheologice, oamenii au început să producă vin din struguri acum 8000 de ani. Cu o mică pauză acum vreo 2000 de ani, în care vinul a fost făcut din apă de către un băiat cu părul lung. Nu, nu Smiley!

ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - O zi ușoară pentru Fecioare! Bine, e mai mult urare decât previziune, dar Fecioarele sunt mișto și nu se supără.

ALBASTRA - Săgetătorii sunt, pur și simplu, prea mulți. Astrele vă dau noroc, dar, din nefericire, nu ajunge nici pentru un sfert din voi!


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.