Cool Stuff

#Funkiss 23 iunie | Am găsit tezaurul! Era în apă.

David Popovici, o bucățică de aur din istoria natației! A câștigat medaliile de aur la 200 și 100 de metri liber!

Ieri, toată România a intrat la apă și nici nu ne-a părut rău. O reușită incredibilă a românului de doar 17 ani, David Popovici, care ne-a urcat tricolorul pe primul loc la două podiumuri ale Campionatului Mondial de Natație din Budapesta: a fost pe primul loc la probele de 100 și 200 metri!

Probabil că Marvel o să fie nevoită să-i crească viteza lui Aquaman în Aquaman 2, David s-a apropiat de viteza din primul film, și asta fără efecte speciale.

Șmecherii patrioți o să spună "n-am vilă cu piscină, am vilă cu bazin!".

Se dovedește că e totuși bine că nu toată lumea a ascultat sfatul președintelui, să jucăm golf. Unii sunt buni la unele, alții excepționali la altele.

David Popovici este Fecioară, dar ascendentul pe podium este, evident, Pește.

Mulțumim, David, pentru un motiv să sperăm în generațiile tinere. Și pentru încă o dovadă că dedicația și efortul duc la succes.

Aurul nu ruginește niciodată! 😉 

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1926 - Elevii din SUA au dat pentru prima dată testele SAT, un fel de BAC american. Rezultatele de la testele astea decid dacă tinerii americani merg la o facultate scumpă sau la una foarte scumpă.

1972 - S-a născut Zinedine Zidane. Un jucător de fotbal cu un palmares impresionant pe teren, dar și ca antrenor. Are numeroase premii și distincții și, totuși, unul dintre cele mai memorabile momente, care a fost cioplit în memoria noastră colectivă, a fost un fault.


1984 - S-a născut Andreea Bălan. În 1998 s-a renăscut Andreea Bălan ca jumătate din trupa Andrè, care a popularizat pantofii platformă, fustele scurte și accentul grav. În 2002 s-a re-renăscut Andreea Bălan, artista solo. La mulți ani, Andreea B.!

2016 - Se încheie referendumul BREXIT. 52% din voturi au decis ca 100% din Marea Britanie să iasă din UE. Englezii s-au bucurat de ieșirea din UE, până și-au dat seama că folosesc mașini nemțești, umplute cu benzină norvegiană, să meargă la o bere irlandeză. Măcar amenzile de după sunt date de polițiști pur britanici.

2017 - Am ales anul acesta doar pentru că data de 23 iunie a picat într-o vineri. Și nu-i așa că ar fi fost mișto să se întâmple la fel și anul ăsta?

STIRILE CARE FENTEAZA


„O candidată de 45 de ani din Galați a fost scoasă din examenul de Bacalaureat pentru că a încercat să copieze, folosind un pix ce avea încorporată o cartelă SIM.” Posibil ca femeia să fi fost în misiune pentru MI6, telefonul-pix îi fusese înmânat de Q și numărul ei de cod era 009, ca nota pe care o spera la examen. Nici nu știm dacă mini-telefonul ar fi ajutat-o prea mult, probabil se auzea „ca pixu’”.

„Problemă nerezolvată pe litoral în 30 de ani: lipsesc toaletele publice în multe stațiuni.” Teoria culorilor spune că ăsta e și motivul pentru care, vara, marea noastră albastră se duce un pic în verde.

„A fost adoptată legea care permite împușcarea urșilor periculoși, chiar și în afara localităților.” Ce înseamnă, mai exact, un urs periculos? Are geacă de piele și merge pe motor? Crede că votul este inutil, pentru că oricum „câștigă cine trebuie”? Depășește peste linia dublă continuă? Dacă tu te duci în creierii munților și ești, practic, în grădina ursului, nu te mira că e cam „supi".

„Marea Britanie, rugată să găzduiască Eurovision în 2023, după ce organizatorii au decis că Ucraina este incapabilă s-o facă.” O țară care n-a fost primită în Uniunea Europeană a rugat o țară care a ieșit din Uniunea Europeană să găzduiască o competiție europeană.

„Restricţii de trafic pe Autostrada Soarelui. Se fac lucrări la carosabil.” Se pune probabil un strat de asfalt doar un pic mai subțire decât fondul de ten al unor domnișoare.

„O japoneză a fost aleasă primar al unui district din Tokyo, deşi locuieşte în Belgia de peste 10 ani. S-a făcut remarcată în conferinţe online.” Mare brânză! Un român a fost ales primar în Deveselu, deși locuia cu îngerii de peste 14 zile.

„Incendiu la locomotiva electrică a unui tren Regio care circulă pe ruta București-Arad.” Trenul a atins viteze atât de mari încât frecarea cu aerul a incendiat locomotiva. Mingea e la tine, Japonia!

„Se vor cheltui 272 milioane lei pentru modernizarea Aeroportului Sibiu.” La cât de scump a ajuns bitumul în România, de banii ăia asfaltează jumătate de pistă.

😂 Un bărbat din Oradea a declarat că își înțelege soția care, cu un șifonier plin, spune că nu are cu ce să se îmbrace. El s-a abonat la Netflix, HBO MAX, Prime Video și Disney Plus și spune că nu are la ce să se uite.

😂 Un studiu recent arată că un angajat fumător petrece 6 zile lucrătoare pe an în pauză de țigară. Aș dori să-mi asigur șeful că acel angajat nu lucrează la noi.

😂 Arheologii au dedus că din dinozaurii de pe teritoriul fostei Dacii au evoluat mânzul, barza și viezurele de azi.

😂 Cum îți dai seama dacă unele manuale sunt o idee cam vechi? Testul Cehoslovacia. Dacă încă e în manualul de geografie și încă nu e în ăla de istorie, sunt vechi. 


WOWDEVĂRUL ZILEI

Programatorul unui joc video de baschet ura atât de mult echipa Chicago Bulls, încât a programat jucătorii virtuali ai echipei să rateze mai des în ultimele minute ale unui meci de baschet digital. Asta ne confirmă că trăim într-o simulare. Și că programatorul simulării urăște, dintr-un motiv sau altul, clubul Dinamo.

ASTRE ROZ-ALBASTRE


ROZ - Racii vor primi o veste bună. Dacă nu primesc, oricum li s-a întâmplat ceva bun, dar omul care ar fi trebuit să-i anunțe îi invidiază și „a uitat”.

ALBASTRU - Taurii să fie atenți la cine au încredere. Ca în fabula cu pisicuța care scoate șoricelul din fosa septică, îl spală, îl usucă, apoi îl mănâncă, nu toată lumea care te scoate din … îți vrea binele.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.