Cool Stuff

Kim Kardashian și-a oprit de două ori interviul din cadrul „The Tonight Show”, din cauza comportamentului copiilor ei

Nu e ușor să fii mamă, indiferent cât de vedetă ești sau nu.

Kim Kardashian a fost invitată în cadrul emisiunii „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, pentru a vorbi despre noua ei linie de cosmetice, SKKN by Kim. 

În timpul discuției, blondina a fost deranjată de două ori, din cauza unor personaje prezente în public - cei doi fii ai săi, Psalm și Saint. „Aud copii”, a spus Jimmy la un moment dat, clipă în care Kim s-a întors către cei mici: „Hei, puteți să vă opriți? Sunteți pentru prima oară la job cu mine. Puteți?”

Audiența a început să râdă, dar Kim nu a fost impresionată; cu puțin timp înainte de emisiune, într-un live pe Instagram, Saint s-a comportant urât și le-a transmis un mesaj fanilor: „Hei, ciudaților! Vă urăsc!”


Kardashian l-a certat pentru modul în care vorbește, dar un lucru este cert - băieții s-au plictisit teribil alături de mama lor, în drumurile ei de promovare.

Și deși Saint a fost capul răutăților în mașină, Psalm a fost scos din emisiune, după ce și-a deranjat mama a doua oară. „Hei, serios, trebuie să mergeți de aici, trebuie să plecați”, le-a transmis vedeta.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.