Kiss Time Out

Primul spectacol de teatru transmis vreodată live pe TikTok se întâmplă anul acesta la FITS

Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu are de anul acesta cont de TikTok și continuă să aducă teatrul la cât mai mulți oameni, prin cât mai multe mijloace posibile.

FITS a anunțat un parteneriat cu celebra platformă și astfel va difuza, în direct, primul spectacol de teatru, în premieră absolută la nivel mondial. Spectacolul se numește #acedesiguranță@tiktok și e regizat de Bobi Pricop. Producția e o colaborare între Teatrul Național „Marin Sorescu” Craiova, Teatrul „Andrei Mureșanu” Sfântu Gheorghe, Teatrul de Stat Constanța și Teatrul de Nord Satu Mare. Spectacolul este programat la FITS, la Teatrul Gong, și, live, pe TikTok, în 3 iulie, ora 16. 

 

Spectacolul lui Bobi Pricop este doar unul dintre celePuerto Candelaria, din Piața Mare. Celelalte producții pe care le puteți vedea live pe TikTok sunt:

 

Prieteni de-o viață, o coproducție Carré Curieux și Cirque Vivant! (Belgia-Franța) în care artistul Vladimir Couprie și prietena sa Alba, un frumos câine ciobănesc elvețian, ne vor demonstra live cât de frumoasă și amuzantă poate fi relația om-animal, dar și cât de mult contează comunicarea non-verbală. Spectacolul este transmis din Piața Habermann, pe 26 iunie, începând cu ora 20.45.




Cel de-al treilea show transmis live pe TikTok de la FITS 2022 îi aduce pe scena din Piața Mare (dar și pe micile ecrane), în data de 27 iunie, de la ora 21, pe columbienii de la AAINJAA cu spectacolul „OUKTAPÜNAWAA” – o explozie de sunete puternice și energie generate de tobe rituale. Absolut imposibil de stat pe loc! 



O iubire în flăcări, este probabil cel mai incendiar – la propriu! – dintre cele cinci evenimente transmite livede la FITS. Markus Kapeller și Irene Schuberth ne prezintă un spectacol de foc la înălțime: se învârt în aer, ținuți în chingi de foc, cu piese de recuzită create special pentru acest spectacol, totul pe ritmuri muzicale antrenante. 




Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.