Kiss Music News

Kanye West revine în atenția publicului cu un discurs emoționant, pentru a-l susține pe Puff Daddy, pe scena BET Awars 2022

Premiile BET Awards au avut loc pe scena Microsoft Theater din Los Angeles, iar Puff Daddy aka Sean „Diddy” Combs aka LOVE a fost onorat cu Lifetime Achievement Crown.

Înainte ca rapper-ul să intre pe scenă, Kanye West a ținut un discurs emoționant, unde i-a mulțumit pentru prietenie și efortul pe care l-a făcut în hip hop pentru a deschide uși altor artiști.

În urma unei perioade foarte agitate, în aprilie, West a luat o pauză din mediul public și online. Și-a anulat concertul de la Coachella și nu a mai fost invitat să cânte pe scena premiilor Grammy, din cauza unor atacuri virtuale la adresa fostei sale soții, Kim Kardashian, și a iubitului ei, comediantul Pete Davidson. 


Artistul a fost primit cu brațele deschise pe scena de la BET, unde i-a adus un omagiu prietenului său, Diddy. Ye a mărtutisit că singurul motiv pentru care a ieșit „din ascunzătoare” a fost acela de a-și onora „fratele.”

„Am luat o mică pauză. Mi-am spus că vreau să mă declar mort pentru un an. Nimănui nu-i va fi dor de mine. Vreau să dispar. Însă, Puff a fost insistent, iar dacă Puff are nevoie de noi, trebuie să fim alături de el. El a trecut prin foarte multe și a supraviețuit, a deschis multe uși pentru ca noi să putem sta în picioare. Știu că eu n-aș fi putut fi astăzi aici fără el.”


Evident, rapper-ul a făcut și un mini-comentariu care a atras atenția fanilor: „Și astăzi merg la Combs pentru sfaturi. Inspiră foarte multe dintre alegerile mele, foarte dintre alegerile vieții mele, dintre alegerile soției mele. Și uite unde suntem. Mulțumesc pentru asta, Puff”, a glumit el.


Speech-ul lui Kanye a fost urmat de aplauze, dar și un moment artistic-senzație, unde Mary J. Blige, Nas, Lil’ Kim, Busta Rhymes, Faith Evans, Jodeci, the Lox, Bryson Tiller, the Maverick City Choir, cât Diddy au cântat pe scenă, în cinstea acestui premiu. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.