Kiss Music News

Kendrick Lamar și-a închis show-ul de la Glastonbury cu un moment impresionant pentru drepturile femeilor

Kendrick Lamar a ținut un show memorabil în cadrul Glastonbury.

Artistul câștigător de Grammy este recunoscut pentru mesajele sale puternice, iar scena din Somerset, Anglia, nu a fost lipsită de astfel de comentarii. Lamar a vorbit despre nedreptate, credință, lăcomie, loialitate, și a avut coregrafii speciale pentru melodii de pe noul său album (Mr. Morale & the Big Steppers), cum ar fi „N95” sau „United in Grief”; din line-up nu au lipsit nici cântecele consacrate precum „Humble” sau „Alright.” 

Finalul show-ului a fost marcat de cântecul „Savior”, care vorbește despre politică, COVID, mișcarea Black Lives Matter și, așa cum susține artistul, este piesa lui preferată de pe noul material muzical. Kendrick a apărut pe scenă cu o coroană de țepi pe cap (aceeași pe care a purtat-o pe coperta albumului), făcută din titan și diamante.

„I wear this crown. They judge Christ. They judge you, they judge Christ”, a cântat el în fața miilor de oameni prezenți la festival, înainte de a începe piesa. Spre final, sânge fals a început să-i curgă pe față și pe tricou, în timp ce rapper-ul spunea, pe repeat: „They judge you, they judge Christ. Godspeed for women's rights.”


Odată cu acest moment, artistul a condamnat decizia Curții Supreme prin care femeile nu mai au dreptul să avorteze în America.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.