Cool Stuff

#Funkiss 28 iunie | Tutun, alcool și jocuri de noroc

Ce taxe cresc, ce înseamnă numerele verzi din trafic și ce OZN-uri ne-au adus aici, aflați un pic mai jos.

A FOST ODATĂ LA ACEASTA DATĂ


1859 – A avut loc, în Anglia, primul show canin din lume. Evident că primul show despre puritatea raselor de câini a avut loc într-un regat cu o istorie plină de căsătorii între verișori.

1919 - A fost semnat Tratatul de la Versailles, marcând sfârșitul Primului Război Mondial. Bine, pentru ei se termina Marele Război”, că nimeni nu i-a zis Primul Război Mondial" până n-a fost și al doilea. 

1940 - România i-a cedat Uniunii Sovietice Basarabia și nordul Bucovinei. Ca tezaurul plecat în 1916, nici că le-am mai primit înapoi.

1971 - S-a născut Elon Musk, inventatorul Tesla și fondatorul Space X. Aceste două creații ale sale au nume mult mai coerente decât fiul său, X AE A-12.

28 iunie este Ziua Internațională a Piercingului, care, alături de tatuaje și muzică rock, alcătuiesc Sfânta Treime a motivelor pentru persoanele trecute de 60 de ani îți spun satanistul ăla”.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ


Guvernul crește taxele și impozitele pentru tutun, alcool și jocuri de noroc.” Pentru o treime din români, s-au scumpit brusc toate cele 3 zile de weekend.

Fiul de 10 ani al lui Ben Affleck a condus un Lamborghini într-un BMW, cu tatăl său în mașină.” Ben Affleck este așteptat în această săptămână în București pentru a accepta cetățenia de onoare a României.

STB introduce supracontrol în tramvaie și autobuze: «Vor fi echipe de controlori care nu poartă vestele albastre cu însemnele de control.»" Acum le înțelegem planul mârșav: au purtat vestele un timp, ca oamenii să piardă talentul și să nu-și mai antreneze abilitatea de a depista un controlor după privirea ageră, dar lipsită de compasiune, empatie, bucurie și speranță.

O grădiniță din Hunedoara a fost vandalizată cu mesaje de ură și amenințări lăsate pe fațada clădirii. Oamenii erau nervoși pentru că o secțiune a clădirii era vopsită în culorile curcubeului.” Nicio glumă aici, doar că schema de culori a fost aleasă de copilași de 6-7 ani. Nici nu contează, adulții au văzut roșu în fața ochilor. Și Oranj, Galben, Verde, Albastru și Violet.

Există teorii care susțin că oamenii au fost aduși pe Pământ de pe o altă planetă.” Considerând ce treabă bună am făcut pe planeta asta, se înțelege și de ce nu s-au mai întors.

Unul din trei zboruri programate în luna iunie este afectat de anularea sau modificarea orarului de zbor.” Au ajuns adulți cu bilete cumpărate și bagaje făcute să cânte pe aeroport avion cu motor, ia-mă și pe mine-n zbor”. Dacă trendul se păstrează, în vreo 3 generații sunt șanse mai mari să zburăm cu propriile aripi decât cu low cost. Baloanele cu heliu, la mare căutare printre turiștii care vor să zboare “oriunde”.

Mașinile electrice vor avea numere de înmatriculare verzi începând de astăzi.” O să fie probabil incluse și aceste mașini la suprafața de spațiu verde pe cap de locuitor. MAI nu a anunțat încă dacă verdele ține, sau, la toamnă, numerele se vor îngălbeni și, eventual, vor cădea. 

😂 Un BMW din 2012 a reapărut într-o fabrică din Germania după ce un samsar din Turnu Măgurele i-a dat kilometrajul înapoi până la 0.

WOWDEVĂRUL ZILEI


Allodoxaphobia este frica irațională de opinii. Cred că toți avem o formă a acestei fobii, dar nu e o frică irațională de opinii, e o frică de opinii iraționale. 

ASTRE ROZ-ALBASTRE


ROZ - Scorpionii vor avea o zi de joi destul de grea. De ce spunem asta într-o marți? Ca să se simtă fericiți că azi și mâine nu-s poimâine. 

ALBASTRU - Racii sunt bine văzuți! În sensul că șeful a instalat camere de supraveghere 4K.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.