Kiss Time Out

5 piese Vama pe care ne-am dori să le ascultăm LIVE, în cadrul show-ului din 29 iulie de la Arenele Romane

Pe 29 iulie nu-ți face planuri - Vama ține un concert extraordinar la Arenele Romane din București.

Vama revine la arena din Parcul Carol cu un show care poate fi considerat eveniment tradițional. 

Trupa pregătește mai multe surprize față de spectacolul din 2020 sau cel de anul trecut, desfășurate într-o perioadă în care artiștii s-au autoproclamat „Regii pandemiei”.

După turneul național de mare succes cu spectacolul „Visul American” („Drinking in America”) de Eric Bogosian, în regia Iarinei Demian, Tudor Chirilă, jurat în nou sezon al show-ului «Vocea României» de la PRO TV, promite fanilor „o cântare altfel.” 

Noi abia așteptăm să-i vedem LIVE, să cântăm alături de ei și să ne bucurăm de atmosferă, viață și muzică bună. 

Pentru că ne dorim să intri și tu în vibe, lăsăm aici 5 piese pe care ne-ar plăcea să le auzim la Arene, la final de iulie.

Care este preferata ta?


Cântă cu mine

O piesă sensibilă și reală, cu un mesaj puternic.

„Cântă cu mine dacă nopți la rând te-a consumat gând

și-ai dărâmat pereți urlând, singur pe pământ

Cântă cu mine dacă  ai strivit timpul între tine și infinit

Ai reușit să storci din viață secunde de iubit”, spun versurile.

Oare câți dintre noi n-am simțit așa în unele momente? Melodia asta este pentru toți cei care își asumă propria umanitate, în toate formele ei.


Pe sârmă

Iubirea este mai mereu un subiect central în melodiile trupei, iar piesa asta este cu adevărat specială. Îți mai aduci aminte începutul unei povești de dragoste? Încă nu vă cunoașteți atât de bine, dar în același timp vă doriți ca sentimentele voastre să rămâne intacte, fără ca societatea și lumea reală să intervină între voi. 

„Iubito, noi mergem pe sârmă,

Pășește cu atenție, nu vrem să cădem

Sub noi e prăpastia, e lumea cu vise spulberate,

Ai grijă cum calci.”


Perfect fără tine

E vară și poate iubirea aia de mai sus s-a terminat și simți acel vibe de libertate și dorința de a pleca la mare pentru a uita de tot și toate. Nu spală marea toate păcatele? Nu e drumul spre mare, uneori, acest concept pentru izbăvire? Piesa asta te face pur și simplu să te simți bine - există beneficii și a fi single. Plus de asta, nu e niciodată prea târziu pentru o nouă dragoste, nu?


Nu am chef azi

Uneori nu ai chef și e ok. Una dintre melodiile nemuritoare ale trupei, genul de piesă pe care o știi și trezit din somn, aia pe care o cânți la unison cu restul oamenilor de lângă tine. Ai fost acolo, ai simțit versurile alea, ți-ai trăit tinerețea pe ele, așa că deschide-ți inima și bucură-te de ea.


Vara asta

Primele acorduri ale acestei melodii îți dau din prima o stare specială. Parcă auzi valurile, parcă orașul e departe și nu mai e sufocant și tu deja ești pe autostradă, cu gândurile tale, cu iubirea ta semi-destrămată, în încercarea de a te vindeca.

Și ajungi la destinație și „faci o baie cum ajungi” și soarele arde și e frumos, iar la final te întorci acasă, acolo unde știi că încă ești așteptat, dorit, vrut. Vara asta ai să te (re)îndrăgostești - de tine, de altcineva sau de persoana pe care ai avut-o mereu aproape.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.