Kiss Music News

Machine Gun Kelly și-a dezvăluit cele mai nocive și vulnerabile gânduri: „Pur și simplu am clacat”

Machine Gun Kelly vorbește deschis despre lupta lui cu sănătatea mintală.

Artistul a lansat un documentar despre el pe Hulu, „Life in Pink”, unde le oferă fanilor o privire intimă în viața lui din ultimii doi ani. La jumătatea filmului, MGK (pe numele său real Colson Baker) povestește despre cea mai întunecată perioadă din viața lui, după moartea tatălui său, în 2020.

„M-am dus în apartamentul tatălui meu, să-i fac curat printre lucruri. Am avut o interacțiune foarte ciudată cu unul dintre vecini, care mi-a spus tot felul de lucruri pe care nu am vrut să le aud. Treaba asta m-a nenorocit și mai tare, deoarece n-am avut parte de closure. Nu mai puteam să ies din casă și am început să devin foarte, foarte, foarte întunecat în gânduri. Megan (nr. Megan Fox, logodnica lui) era în Bulgaria, la filmările unui film, iar eu am început să am o criză de paranoia.

Pur și simplu mă gândeam cum cineva va veni să mă omoare. Obișnuiam să dorm cu un pistol la cap, iar într-una dintre zile am clacat. Am sunat-o pe Megan și i-am spus că nu este aici lângă mine. Eram în camera mea și îi făceam o criză și atunci mi-am pus pistolul în gură, în timp ce țipa la telefon. Megan nu zicea nimic”, povestește rapper-ul.


Întreg momentul a fost unul de cotitură pentru muzician și apoi a realizat că are nevoie de ajutor. Fox, 36 de ani, cât și fiica lui, Casie, 12 ani, și-au exprimat îngrijorarea pentru el. „Amândouă au venit la mine și mi-au spus că vor să mă privească în ochi. Mi-au spus că nu mai vor să vorbească cu mine printr-un văl. Mi-am spus că vor să mă privească ca pe un tată și, implicit, ca pe un viitor soț. Mi-am zis că trebuie să renunț la droguri, de tot, de data asta.”

Nu este prima oară când MGK vorbește despre adicțiile sale. În decembrie 2020, în cadrul unui interviu, a declarat: „În prezent, drogul meu ales este fericirea și dedicarea către artă și nu dedicarea către un viciu despre care am crezut că face arta. Fac pași. Am avut prima mea ședință de terapie. Este prima oară când am zis - trebuie să separ acești doi oameni, Machine Gun Kelly și Colson Baker.”

În documentar, Kelly vorbește și despre impactul pozitiv pe care Megan Fox l-a avut asupra lui. „Megan a devenit soarele meu - cel în jurul căruia mă învârt, care-mi dă viață și mă ajută să cresc. E ca fiecare basm despre care nu ți-au povestit în școală, despre care nu te-au învățat. Pasiunea dintre noi este din altă lume. Știu sigur că am cunoscut-o și în alte vieți.”


Cei doi și-au confirmat relația în iulie 2020, după ce s-au întâlnit pe platourile de filmare ale producției „Midnight in the Switchgrass”; s-au logodit în ianuarie după ce și-au băut sângele unul altuia. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.