Cool Stuff

Winona Ryder vorbește deschis și foarte frumos despre relația ei cu Johnny Depp

Winona Ryder și Johnny Depp au avut o relație timp de patru ani, în anii 1990. În prezent, actrița își aduce aminte despre acele vremuri.

Cei doi s-au cunoscut în New York, în 1989, la premiera „Great Balls of Fire”, iar două luni mai târziu au început să iasă la întâlniri. 

La cinci luni distanță s-au logodit, au apărut amândoi în filmul „Edward Scissorhands”, iar Depp și-a făcut celebrul tatuaj - „Winona Forever.” Oh! Din păcate, în 1993 s-au despărțit, iar tatuajul actorului s-a transformat în „Wino Forever.”

Ryder a apărut pe coperta revistei Harper’s Bazaar, numărul de iulie, unde a vorbit atât despre legătura amoroasă cu Johnny, cât și despre propria luptă cu sănătatea mintală. Actrița în vârstă de 50 de ani a povestit revistei despre cum un terapeut „incredibil” a ajutat-o să-și imagineze copilul din ea și cum să fie mai blând cu el.


„Îmi aduc aminte despre cum jucam acest personaj care ajunge să fie torturat într-o închisoare din Chile (via filmul „The House of the Spirits” din 1994). Mă uitam la toate acele vânătăi false și tăieturi de pe fața mea și pur și îmi venea foarte greu să mă văd în rolul de copil. Te-ai comporta cu acea fetiță așa cum te comporți cu tine? Îmi aduc aminte că m-am uitat la mine și mi-am zis - asta-mi fac pe interior. Pur și simplu nu aveam grijă de mine. Nu am vorbit niciodată despre asta. Există o parte foarte mare din mine care este privată. Zilele alea au un loc special în inima mea. Însă e foarte greu de descris pentru cineva tânăr, care a crescut odată cu social media”, explică Winona.

În ceea ce-l privește pe Depp, Winona mărturisește că nu a cunoscut niciodată varianta lui violentă. În 2016, fosta lui soție, Amber Heard, a obținut un ordin de restricție împotriva lui, deși actorul a negat toate acuzațiile.


„Pot să vorbesc doar din propria mea experiență, care a fost complet diferită de tot ceea ce s-a vorbit despre el. Nu a fost niciodată, dar niciodată așa cu mine. Nu a fost niciodată abuziv cu mine. Îl cunosc doar ca pe un tip bun, iubitor și foarte, foarte protectiv cu oamenii pe care-i iubește. Nu am fost acolo, nu știu ce s-a întâmplat. Nu fac pe nimeni mincinos.

Spun doar că este dificil și supărător pentru mine să-mi bat capul cu asta. A fost cu mult timp în urmă, dar am fost împreună patru ani și a fost o relație importantă pentru mine. Imaginează-ți că cineva cu care ai avut o relație - aveam 17 ani când l-am cunoscut - este acuzat de așa ceva. Este șocant. Nu l-am văzut niciodată violent față de o altă persoană”, a spus actrița.


Ryder a vorbit și despre o perioadă de depresie, în ani 1990, după despărțirea ei de Depp. „Nu poți cere industriei să te valideze, deoarece totul se va termina într-o dezamăgire cruntă. Admit că am fost vinovată de asta în tinerețe, deoarece ajungi să fii prins în joc, înconjurat de oameni care-ți spun că este cel mai important lucru, iar tu ești tânăr și crezi.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.