Cool Stuff

Dakota Johnson povestește pentru prima oară cât de greu i-a fost să filmeze la „Fifty Shades of Grey”

La 7 ani după lansarea „Fifty Shades of Grey”, Dakota Johnson este pregătită să vorbească.

Actrița își dorește să fie sinceră cu toate lucrurile care s-au întâmplat în spatele camerelor de filmat. 

Într-un interviu acordat celor de la Vanity Fair, ea recunoaște că nu regretă filmele, dar spune că dacă ar fi știut cât de „psihotic” urma să fie întreg procesul, nu ar mai fi făcut-o. 


Plus de asta, Dakota a respins și zvonurile care susțin că s-ar fi certat cu actorul principal, Jamie Dornan. „Nu a fost niciodată o vreme în care nu ne-am înțeles. Știu că e ciudat, dar e ca un frate pentru mine. Îl iubesc extrem de mult și chiar am fost unul alături de altul. Pur și simplu trebuia să avem încredere unul în altul și să ne protejăm.”

Cât despre film, ea spune că s-a băgat în ceea ce trebuia să fie complet altceva. „Sunt o persoană sexuală, iar atunci când sunt interesată de ceva, vreau să știu mai multe despre acel lucru. De asta am făcut acele filme în care am apărut goală. Am semnat pentru o versiune diferită față de produsul final.” Așa cum confirmă, studioul, regizorii, autoarea cărților, E.L. James aka Erika, toți au creat probleme.


„James avea foarte mult control creativ, toată ziua, în fiecare zi și pur și simplu cerea ca anumite lucruri să se întâmple. Erau părți din carte care pur și simplu nu mergeau în film, cum ar fi monoloagele interioare. Nu mergea să le spui cu voce tare, a fost o luptă, mereu. La audiții am citit un monolog din Persona (un clasic via Ingmar Bergman din 1966) și mi-am zis - oh, o să fie ceva foarte special.”

Însă, continuă actrița, când Charlie Hunnam, cel care trebuia să-l joace pe Christian Grey în film, a renunțat la film, James a fost atât de nervoasă încât a anulat scenariul.

„Eram foarte tânără. Aveam 23 de ani, așa că m-am speriat. A devenit o nebunie și au fost foarte multe discuții în contradictoriu. Nu am fost capabilă niciodată să vorbesc sincer despre asta, deoarece trebuie să promovezi un film, și sunt mândră pentru ceea ce am făcut în cele din urmă, dar nu a fost ușor”, adaugă ea. De fapt, ea, primul regizor al filmului, Sam Taylor-Johnson, cât și Dornan, au încercat să salveze părți din scenariul original.


„Făceam ceea ce-și dorea Erika, iar apoi filmam ceea ce voiam noi. Cu o noapte înainte rescriam replici din dialogul vechi, astfel încât să mai adaug o frază ici colo. Însă, în final, nu cred că e vorba de regret, însă dacă știam... Dacă știam că așa vor sta lucrurile, cred că nimeni nu s-ar mai fi implicat. Ar fi zis - „e psihotică treaba asta”, dar nu, nu regret”, încheie ea. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.