Cool Stuff

#Funkiss 30 iunie | Vin americanii!

Biden ne trimite 5.000 de soldați, Veneția se scumpește și Ronaldo își cere scuze pentru freză.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1559 - Regele Henric al II-lea a fost ucis accidental de căpitanul propriei gărzi, într-un turnir. Astăzi, demisiile se dau în scris, pe o foaie A4.

1905 - Einstein a publicat lucrarea despre teoria relativității. Teorie care, aparent, nu spune că „timpul trece, leafa merge”.

1937 - În Londra a fost implementat primul număr de telefon pentru urgențe, 999. Două minute mai târziu s-a implementat și prima farsă la numărul de telefon pentru urgențe, 999.

1966 - S-a născut Mike Tyson, boxerul de categorie grea, care, în 28 iunie 1997, a devenit, pentru câteva secunde, un imens cercel la urechea lui Evander Holyfield.

1985 - S-a născut Michael Phelps, sportivul cu cele mai multe medalii de aur la Jocurile Olimpice. Viteza atinsă de el în bazin a fost de aproape 8 kilometri pe oră, cu mult peste viteza unei mașini, în București, după o ploaie torențială.

2002 - Brazilia a câștigat finala Campionatului Mondial de fotbal, împotriva Germaniei. Un meci frumos, dar în care cel mai memorabil lucru a fost freza lui Ronaldo. În 2021, el și-a cerut scuze mamelor ai căror copii i-au imitat freza.


2005 - Spania a legalizat căsătoria între persoane de același sex, având ca efect secundar neplăcut crearea de și mai multe soacre.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Summit NATO. Președintele Joe Biden a promis că trimite încă 5.000 de soldați americani în România.” Vă vom anunța, imediat ce aflăm, în ce sens giratoriu vor ateriza elicopterele.

„Sfatul ministrului Energiei: dacă vrem să scăpăm de dependența de gazele rusești, să mai stingem câte un bec.” Șoferii de BMW economisesc de ani întregi, neaprinzând niciodată luminile de semnalizare.

„Veneţia intenţionează să înceapă o campanie destinată descurajării turismului ieftin.” Un fel foarte fin de a spune că se scumpește totul în Veneția. Din august, să fii „tufă de Veneția” o să însemne că ești bogat.

„Un deținut a cerut 150.000 euro despăgubiri pentru că toaleta pușcăriei avea WC turcesc.” Așa sunt și toaletele publice de la mare, și costă și cinci lei să le folosești.

„SUA dezvăluie un nou pachet de sancțiuni împotriva Rusiei, inclusiv interzicerea importurilor de aur rusesc.”  Rusia spune că e OK, SUA poate să-l importe, aurul e românesc.

„Taxele de 40% la jocurile de noroc vor determina o migrare a jucătorilor către zona site-urilor ilegale.” Dacă site-urile ilegale cu jocuri de noroc sunt ca site-urile ilegale cu filme,  păcănelele vor fi la rezoluție mică, filmate în sală și cu subtitrări în coreeană. 

„Jaf de 60.000 de lei în centrul Bucureștiului. Hoții au fost filmați în acțiune.” Conform cheltuielilor Capitalei, hoții au furat două băncuțe, un rând de panseluțe și patru metri de borduri.

„STUDIU: Tot mai mulți adolescenți, dependenți de telefonul mobil.” Răspunsul se găsește, ca și în cazul multor alte probleme, în versurile unei legendare formații de progressive rock englezești : „Hey, Siri, leave them kids alone!”.

„Două zboruri de pe Aeroportul Otopeni, anulate după ce o aeronavă a fost lovită de un fulger.” Măcar acum vin și cu o scuză pentru anulări. Nu foarte bună, dar încearcă și ei.

"Prețul pentru o zi pe un șezlong la Mamaia a depășit prețul unui șezlong." Mai multe plaje au început să închirieze șezlongurile prin agenții imobiliare.

😂 O femeie din Cernavodă și-a rugat soțul să o scoată la brunch „undeva scump”. Ei au mâncat prânzul (piure de cartofei cu chifteluțe) la after-school-ul din cartier.

😂 Compania cu trei angajați, care a câștigat licitația pentru construcția primului satelit-spion românesc, a trimis și primele 2 imagini captate: 


Mai jos, am adunat câteva titluri din revista presei făcută de Emanuel și Mario, experții noștri în marketing de nișă (vânzători de porumb pe plajă):

Ia porumb că nu-i sărat! Nici Ciucă n-a plagiat!

Cine porumbelu papă, e ca Popovici în apă!

Porumb bun de-o să te miri, nu vindem la Vladimiri!

Ia porumb, doi-trei coceni, Orban vrea la Cotroceni.

Ia porumb fiert și sărat, cum s-a dus Cîțu din Senat!

Porumbel bun ca vacanța, prinde-l ca pe Prinț în Franța!

Ia porumb și te-ai calmat, zborul tău s-a anulat.

WOWDEVĂRUL ZILEI

În Arabia Saudită, 12 cămile au fost descalificate dintr-un concurs de frumusețe după ce s-a descoperit că li se făcuseră injecții cu Botox pentru a le face mai atractive. Posibil ca unele să fi avut și cocoașe cu implant de silicon. 

ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - Berbecilor le este aplaudată munca de calitate și le este apreciat efortul depus. Asta înseamnă, evident, că o să primească mai multă muncă.

ALBASTRU - Fecioarele ies azi în evidență. Un coșmar pentru o zodie introvertită. Pentru Vărsători ar fi fost un vis frumos. Oricum, dacă aveți răbdare, un Vărsător o să fure înapoi toată atenția. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.