Cool Stuff

Cameron Diaz revine la actorie după o pauză de 8 ani: „Sunt foarte entuziasmată”

Netflix și-a anunțat fanii că actrița Cameron Diaz revine în cinematografie.

Este primul ei rol, după o pauză de opt ani, iar Diaz susține că este foarte încântată.

Potrivit serviciului de streaming, Jamie Foxx este cel care a convins-o să-și reia meseria și să mai joace încă o dată alături de el. Ba mai mult, actorul a postat și o înregistrare cu Diaz, unde ea recunoaște că este „un-retired.” „Sunt entuziasmată, dar nu știu cum să fac asta”, zice vedeta. 

Cei doi vor juca în producția „Back in Action”, dar nu au oferit niciun detaliu extra, așa că rămâne să aflăm despre ce va fi vorba în acțiune. Va fi primul rol important pentru Diaz, de la „Knight and Day” (2010), unde a jucat alături de Tom Cruise. În 2014, actrița a renunțat la actorie și s-a îndreptat spre a scrie cărți, dar și spre un business cu vin organic, Avaline.


În 2015, s-a căsătorit cu muzicianul Benji Madden și patru ani mai târziu, au urat bun venit pe lume fetiței lor, Raddix.

În mod oficial, Cameron și-a anunțat retragerea din actorie în 2018, când prietena ei, actrița Selma Blair a dat vestea din greșeală, în cadrul unui interviu acordat celor de la Daily Star UK.

Ulterior, în 2021, Diaz și-a eleborat decizia într-un interviu cu Kevin Hart: „Când faci ceva la un nivel înalt pentru o bună perioadă de timp, când ești genul de persoană care asta promite, totul din jurul tău și toate părțile din tine care nu au legătură cu asta trebuie să fie preluate de alți oameni. Managementul meu ca ființă umană - Cameron Diaz este o mașinărie. Dar pentru ființa mea spirituală, am realizat că doar acea parte din mine care funcționa la acel nivel nu era îndeajuns.”

Între timp actrița s-a răzgândit, așa că suntem tare curioși să aflăm despre ce va fi vorba în noul ei proiect via Netflix.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.