Kiss Music News

Alexandra Stan & MasterM au lansat piesa „I Have A Dream (Ecuador)” feat. 24HRS

Produsă de DJ-ul german Sash!, piesa „Ecuador” a fost lansată în aprilie 1997 și a devenit un succes internațional ajungând pe primul loc în Belgia, România, Bulgaria sau Scoția și in topuri dedicate muzicii dance din America și Canada.

Alexandra Stan colaborează cu MasterM pentru single-ul „I Have A Dream (Ecuador)”, o reinterpretare a hitului anilor ’90 - „Ecuador” a DJ-ului și producătorului Sash!. De asemenea, piesa are parte de un super featuring cu rapper-ul 24hrs.
 
MasterM a lansat deja colaborări cu Sean Kingston („Killin Me Softly”), Fatman Scoop ("On My Way") și The Mode ("Can't Control Myself") și își continuă călătoria în lumea divertismentului și a muzicii.
 
Alexandra Stan și-a făcut debutul în muzică alături de MediaPro Music, când a lansat single-ul „Lollipop / Param Pam Pam". Ulterior, au urmat single-uri ca „Mr. Saxobeat", „Lemonade" sau „Get Back (ASAP)". 

Artista, originară din Constanța, a fost și este foarte ascultată în toate colțurile globului. Un exemplu recent este hitul „Mr. Saxobeat" care a atins pragul de 300.000.000 de stream-uri pe Spotify, fiind singura piesă a unui artist român care reușește această performanță. În același timp, canalul de YouTube al artistei a depășit 1 milion de abonati. În 2021, Alexandra a colaborat cu renumitele surori DJ, NERVO, pentru piesa „Come Into My World”, și a lansat single-ul „Tokyo”. În plus, Alexandra Stan a colaborat și cu Faustix și Zookeepers pentru piesa „Future Calling” și cu Alex Parker pentru track-ul inspirat de cel mai îndrăgit film de Crăciun, „Home Alone (Macaulay Culkin)”.

În 2022, Alexandra Stan a lansat cel de-al cincilea album de studio - „Rainbows”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.