Kiss Music News

Loredana revine în atenția noastră cu o piesă pe care nu poți sta locului: „Dans, dans, dans”

Loredana a lansat o piesă perfectă pentru vara asta.

„Dans, dans, dans” te ridică din scaun de la prima ascultare și poate fi o coloană sonoră foarte bună a nopților de petreceri până la răsărit, dar și a clipelor petrecute alături de prieteni.

Melodia este compusă de Lori (versurile sunt scrise de ea), alături de Mihai Ogășanu, Marian Enache (Sensibil Balkan), Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu.

„Sunt fericită să vă anunț lansarea noului meu single „Dans, dans, dans”! Un cântec care o să vă facă „să dansați sub stele toata noapteă”, oriunde ați fi în vara asta!! Cântecul l-am scris împreună cu vechiul meu prieten și colaborator Mihai Ogășanu, și Marian Enache, pe versurile mele. Este produsă de Șerban Cazan și Gabriel Stănoiu. De abia aștept să dansăm împreună! So get into the groove”, a declarat artista.


În videoclipul cântecului, Loredana se întoarce în locul în care se simte cel mai bine, în fața spectatorilor, cu multă energie și pasiune. Ea a colaborat cu regizorul Bogdan Daragiu, iar filmarea a fost pe 10 iunie, de ziua ei de naștere, în cadrul concertului-eveniment caritabil - „De ziua mea - Cântece pentru prieteni”.

Lori se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica ei toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.