Cool Stuff

Interviu cu Adi, DJ-ul Kiss FM la Neversea: „Am urmărit Partydul KissFM ani la rând, un vis din copilărie îmi devine acum realitate"

Adi Bejenaru e câștigătorul concursului „Fii DJ-ul Kiss FM la Neversea" și va mixa alături de Partydul Kiss FM joi, pe 7 iulie, chiar în deschiderea Festivalului Neversea.


Hai să-l cunoaștem mai bine pe Adi, un tânăr DJ norocos. Dacă vrei să-l susții și să dansezi pe mixul lui, vino la Neversea. El va mixa back 2 back cu Partydul Kiss FM joi pe Main Stage. Be there, Island of Dreams te așteaptă! 

1. Spune-ne în cateva cuvinte cine e Ștefan Adrian

Unii îmi spun Adi, alții îmi spun Maya, dar eu sunt un tânăr din București, extrem de curios și pasionat de tot ce înseamnă festivaluri și muzică electronică. De obicei încerc să fiu activ și implicat în cât mai multe proiecte, iar acum urmează să mă bag în cel mai mare proiect alături de KissFM și Neversea. 

2. De când și cum a apărut pasiunea ta pentru DJ-ială?

Aveam 13 ani când am primit un MP3 player pe care l-am deschis pe radio și atunci am auzit prima oară un mix. Eram fascinat de faptul că nu mai este o pauză între piese și muzica se aude la nesfârșit. 

Apoi am început să învăț singur să mixez, cu mouse și tastatură, până în 2015 când am urmat o școală de DJ în București și am învățat de la DJ Kobin tot ce aveam nevoie. 

3. Am văzut că ne-ai trimis o poza cu logo-ul Kiss pictat pe față. De cât timp ne asculți și cât de mult ți-ai dorit să interacționezi cu Party-ul Kiss FM?

Am copilărit cu Kiss FM în casă, tatăl meu asculta în fiecare dimineață matinalul și m-am molipsit de la o vârstă fragedă. Aveam 9 ani în poza respectivă și mereu mi-am dorit să am legătură cu radioul. Am urmărit Partydul KissFM ani la rând, deci pot spune că un vis din copilărie devine realitate acum. 


4. Cum ai primit vestea șansei de a mixa pe scena Neversea?

Am crezut că e 1 aprilie, nu 1 iulie. Deși mi-am dorit mereu asta, nu mi-am “permis” niciodată să mă gândesc la asta, dar mă bucur că am ajuns la un nivel pe care DJii Kiss FM l-au considerat destul de bun cât să împart scena cu ei. 

5. Pe cine admiri cel mai mult din lumea muzicii electronice?

Deși sunt foarte multi artiști pe care îi admir, preferatul meu este Don Diablo. Stilul lui muzical, energia, stilul vestimentar, cauzele sociale în care este implicat. Joi mixez eu pe Main Stage, vineri o sa fie el. Sper să am ocazia să îl întâlnesc la Neversea pentru a face o poză polaroid cu el. 

6. Un mesaj pentru toți cei care vor să se apuce de muzică, de acest tip de muzică, și nu au curaj.

Să nu vă fie niciodată frică să vă exprimați muzical sau în orice alta formă, cât timp asta este ceea ce simțiți. 

Și eu am avut multe momente în care mi-am pus la îndoiala calitățile sau viitorul, dar am avut șansa să intru în OWPN Academy, o asociație gratuită de formare emoțională și profesională în muzica electronică, înființată în România. Comunitatea de acolo susține artiștii locali și de multe ori m-au ajutat cu sfaturi și recomandări, așa că nu lăsați frica să dicteze. ♥️


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.