Cool Stuff

Kourtney Kardashian este revoltată de modul în care paparazzi s-au comportat cu ea, după ce Travis Barker a ajuns de urgență la spital

Kourtney Kardashian nu trece printr-o perioadă bună.

Soțul ei, Travis Barker, a ajuns de urgență la spital, deoarece suferă de pancreatită, iar ea nu l-a părăsit nicio clipă.

Cu toate astea, bruneta este revoltată pe modul în care paparazzi tratează întreagă situație și faptul că scot la iveală poze vechi cu ea. Problema, așa cum spune Kourtney, este că acele fotografii lasă de înțeles că ea este în oraș, în timp ce „soțul ei se luptă pentru viața lui.”


Vedeta în vârstă de 43 de ani a scris pe story-urile sale un mesaj vizavi de întreaga situație. „Fotografiile postate de paparazzi sunt făcute în urmă cu câteva săptămâni, nici nu-mi aduc aminte când am fost îmbrăcată așa ultima oară. Nu v-am uitat, ați atins un nou nivel de înjosire, cel în care faceți bani pe coșmarul nostru. Extrem de uncool și nemilos, când, de fapt, nu am plecat de la capul lui. Rușine să vă fie”, a scris ea. 


Din fericire, Travis Barker se simte mult mai bine (deși rămâne spitalizat), iar Kardashian le-a mulțumit fanilor pentru susținere: „Sunt extrem de recunoscătoare lui Dumnezeu pentru că mi-a vindecat soțul, pentru rugăciunile voastre pentru el și pentru noi, pentru dragostea și susținerea pe care ne-ați arătat-o. Sunt impresionată și recunoscătoare. Este o nebunie cum cuvintele nu vor putea niciodată explica cu adevărat sentimentele de recunoștință pe care le am în mine.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.