Cool Stuff

Nu o să-ți vină să crezi câți bani face Dwayne „The Rock” Johnson dintr-o postare pe Instagram

Dacă credeai că influencerii din România încasează sume absurde pentru niște postări pe Instagram, stai să vezi cât face The Rock.

Dwayne „The Rock” Johnson este unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, dar își îngroașă câștigurile și prin postări pe social media.

Actorul are o avere estimată la 800 de milioane de dolari, dar ce este mai impresionant este că aceasta s-a dublat în ultimul an.

Nu e niciun secret că The Rock face bani buni cu ajutorul brandului său de tequila: Teremana sau că deține o ligă de fotbal american pentru care a plătit 15 milioane de dolari. Însă, până acum nu se știa câți bani face din postura de influencer.   


O listă recentă făcută de HopperHQ arată care sunt cele mai bine plătite vedete pentru postările pe Instagram, iar The Rock ocupă poziția a 6 în acest top. 

Pe primul loc se află Cristiano Ronaldo cu 2,39 milioane de dolari pe postare, iar conform celor de la HopperHQ, Dwayne „The Rock” Johnson face 1,7 milioane de dolari pentru o postare publicitară pe Instagram. Nu-i de mirare, având în vedere că acolo are 325 de milioane de fani.

În lista celebrităților care fac milioane din postările pe Instagram mai este doar o altă persoană de culoare în afară de The Rock. E vorba de Beyoncé, care ocupă locul 8, cu 1,4 milioane de dolari pe postare.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.