Cool Stuff

David și Victoria Beckham au sărbătorit 23 de ani de căsnicie - ce declarații publice și-au făcut

David și Victoria Beckham formează unul dintre cele mai de succes cupluri din showbiz.

Cei doi au împlinit 23 de ani de căsnicie și nu au ezitat să se felicite și în mediul online. 

Victoria, 48 de ani, a postat o poză cu ei în timp ce râdeau, alături de care a notat: „Ei spun că el nu e amuzant, spun că eu nu zâmbesc și mai spun că nu o să dureze. Astăzi sărbătorim 23 de ani de căsnicie. David, reprezinți totul pentru mine și te iubesc foarte mult.”


David, la rândul lui, a postat un clip în care Sacha Baron Cohen, în rolul lui Ali G, l-a întrebat dacă era fan Spice Girls înainte să o cunoască pe Victoria.

„Nu, dar eram fanul lui Posh”, a răspuns el. Apoi, în descrierea video-ului, Beckham a scris: „În urmă cu 23 de ani, Posh a devenit doamna Beckham, dar va rămâne mereu Posh. La mulți ani. WOW, 23 de ani și 4 copii superb. Te iubesc, cu toții te iubim.” 

Fosta artistă și fostul fotbalist s-au căsătorit în Irlanda, 1999. Ei au patru copii împreună - Cruz, 17 ani, Romeo, 19 ani, Brooklyn, 23 de ani și Harper, 10 ani.


Ei nu se feresc niciodată să-și arate dragostea public, așa cum s-a întâmplat în mai, când Victoria a postat câteva poze de ziua lui David, alături de care a scris: „Te iubesc foarte mult, David. Ești cel mai incredibil soț pe care și-l poate dori cineva și mă simt cu adevărat binecuvântată. Ești totul pentru mine și te iubesc foarte mult.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.