Kiss Time Out

Neversea Festival 2022: 7 artiști internaționali pe care abia așteptăm să-i vedem LIVE

Cel mai tare festival de la malul mării începe mâine și îi așteaptă pe toți cei doritori de soare, distracție și muzică bună.

Neversea a pregătit un line-up special pentru iubitorii genului electronic (și nu numai), iar KISS FM va fi prezent la fața locului pe toată durata event-ului, pentru a te menține în vibe și voie bună. 

Suntem pregătiți să dansăm până la răsărit și a doua zi să o luăm de la capăt! Deși există foarte mulți artiști pe care ne dorim să-i vedem LIVE, am făcut o listă cu 7 dintre ei, la care vrem să ajungem în mod deosebit. Preferații tăi care sunt?


Black Eyed Peas


Trupa este una revoluționară și a dezvolt un gen hibrid între hip-hop, pop, electro, încă din 1995. Trio-ul din Los Angeles - will.i.am, apl.de.ap și Taboo—maximize continuă să facă istorie și să ridice standardele muzicale la nivel global. Băieții vor face un show-senzație la Neversea, sâmbătă, pe 9 iulie.


Parov Stelar


Marcus Fuereder, pe numele lui real, este unul dintre cei mai de succes artiști din Austria. El este pionierul genului „Electro Swing”, iar trupa lui - Parov Stelar Band - este cunoscută și îndrăgită peste tot în lume. Pregătește-te să dansezi alături de el, să uiți de griji și de stres, vineri, 8 iulie, pe scena principală.


Steve Aoki


Dj-ul care nu mai are nevoie de nicio introducere, Steven Hiroyuki Aoki, este recunoscut pentru momentele sale incredibile de pe scenă - fie că aruncă tort sau șampanie pe fani. Nu te vei plictisi o clipă alături de el, ba chiar vei avea parte de una dintre cele mai mișto seri din vara asta. Urmărește-l live sâmbătă, pe 9 iulie.


Tyga


Întotdeauna merge un rap de calitate. Micheal Ray Nguyen-Stevenson aka Tyga are rădăcini jamaicane și vietnameze, datorită părinților săi, iar muzica pe care o face este inspirată din copilăria lui și contextul socio-economic sărac în care a crescut. Tyga a cunoscut muzica rap datorită vărului său, iar inițiativa a avut un impac major asupra evoluției sale. Artistul va ține un concert-bombă pe 10 iulie, duminică.


ZHU


Muzicianul nominalizat la Grammy a stat un an departe de ochii publici, dar acum a revenit în forță, pregătit să țină unele dintre cele mai mișto petreceri rave ale generației sale. Îl poți vedea live vineri, pe 8 iulie.


Alan Walker


Artistul misterios, recunoscut pentru masca și hanorocul pe care le poartă pe scenă, vine din Norvegia și are peste 15 miliarde de streams audio și video la nivel mondial, cât și peste 40 de milioane de urmăritori pe rețelele sociale. Alan are doar 24 de ani și deja și-a pus amprenta în scena muzicală electro.


Don Diablo


Diablo este un artist vizionar și extrem de creativ, recunoscut pentru modul în care îmbină muzica, arta, moda și tehnologia. El reușește să acceseze noi trend-uri și să creeze un adevărat univers pe scenă. Abia așteptăm să-l vedem live vineri, pe 8 iulie.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.