Cool Stuff

Lily Allen, David Harbour și povestea lor de dragoste

În 2019, un nou cuplu a captat atenția Marelui Internet - artista britanică Lily Allen și actorul David Harbour.

În octombrie, cei doi și-au făcut relația publică pe Instagram, iar un an mai târziu s-au căsătorit în Las Vegas, într-o ceremonie oficiată de sosia lui Elvis Presley. Inițial, Lily a mărturisit că vrea ca nunta lor să fie secretă, dar la o zi după ce s-au luat, a publicat mai multe imagini în social media.


„Nu am vrut să spunem nimănui și trebuia să fie o petrecere intimă. Plecam din Las Vegas spre LA, iar cei de la Nevada Clark County au pus pe Twitter certificatul nostru de căsătorie”, a povestit artista.


În cadrul ceremoniei, domnișoare de onoare au fost cele două fetițe ale cântăreței (Etherl, 10 ani, și Marnie, 9 ani), din căsătoria ei trecută cu Sam Cooper. David a mărturisit că puștoaicele l-au determinat să o ceară pe mama lor, deoarece erau confuze în ceea ce-l privește și nu știau dacă să-i spună „tata” sau nu. 

Harbour joacă rolul lui Jim Hopper în producția populară via Netflix - „Stranger Things” - și a spus că acest personaj l-a ajutat să devină un tată vitreg bun. „Sunt un soi de șobolan de oraș. Îmi place libertatea mea, independența, iar apoi a venit partea asta care mi-a schimbat foarte tare perspectiva. Seria mi-a deschis inima în multe moduri diferite, iar unul dintre ele este cel în care m-a făcut să observ cât de fragilă este existența mea fără o familie. Am simțit că ceva din Hopper își dorea foarte tare o familie, la fel cum era și ceva în mine, dar nu eram conștient de asta.”


Lily și David au început să iasă împreună după ce s-au întâlnit pe un app de dating exclusiv pentru celebrități. „Eram în Londra, singur, și filmam la Black Widow, dar mai stăteam și pe aplicația asta și ieșeam la diferite date-uri. Am început să-i scriu lui Lily, iar ea era în Italia la acea vreme. În cele din urmă ne-am întâlnit, am fost la o întâlnire și mi s-a părut incredibilă.”


Mai mult, David își aduce aminte exact momentul în care s-a îndrăgostit de ea: „Eram la a treia noastră întâlnire și eram într-o fază în care mi-am propus să fiu brutal de onest cu toate. De ce să mint? Și i-am spus ceva despre viața mea și despre credințele mele. Era nevoie de o persoană extraordinare care să accepte lucrurile pe care le-am spus. Și îmi aduc aminte cum m-am gândit - wow, vreau să fiu în preajma unei astfel de persoane.”

Actorul nu a dezvăluit despre ce au vorbit, deși el a fost vocal despre viziunile sale politice și religioase, de-a lungul timpului. În 2017, spre exemplu, a ținut un speech anti-Trump la SAG Awards, iar în iulie 2021 a spus că este socialist: „nu cred că este cineva care nu ar fi de acord cu o ideologie socialită. Societatea unde toți împărțim lucruri este societatea ideală pentru mine, spre deosebire de lumea asta unde vânăm, omorăm și distrugem doar în scop personal și doar pentru lăcomia proprie.”


Poate vom afla și care au fost convingerile pe care și le-a expus la primele întâlniri cu Lily, dar cert este că cei doi pare că s-au găsit și sunt foarte fericiți împreună.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.