Cool Stuff

#Funkiss 8 iulie | Europa fără Facebook, Marea Britanie fără Boris

ANAF te suspectează, Facebook se distanțează, Boris Johnson demisionează.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

1497 - Vasco da Gama a pornit, la bordul corabiei Nau S. Gabriel, în primul voiaj european către India, pe cale maritimă. El a preferat o corabie după ce i-au fost anulate patru zboruri consecutive.

1869 - La Timișoara a fost inaugurată prima linie de tramvai tras de cai din Europa. Din nefericire, asta însemna că tramvaiele se puteau mișca doar în forma literei L.

1947 - Mai multe rapoarte au menționat că un OZN s-ar fi prăbușit în orașul Roswell, din New Mexico. Cel mai probabil, o farfurie zburătoare cu defecțiuni la planetară.

1948 - Forțele Aeriene ale Statelor Unite ale Americii au acceptat primele femei ca recruți. Probabil au vrut și niște piloți care să continue să funcționeze când sunt răciți.

1998 - S-a născut Kevin Bacon, actor cu nume care e foarte bun întins pe o tavă de aluminiu, condimentați cu puțină boia și un praf de sare și băgat la cuptor pentru 20 de minute la foc mediu. Se servește cu omletă sau ouă ochiuri.

2014: Brazilia a pierdut cu un scor istoric de 1–7 împotriva Germaniei în semifinalele Campionatului Mondial de fotbal. Brazilia ar fi susținut că persoana care controla echipa lor a crezut că a pus pauză cât a lăsat gamepadul jos să-și facă un sandviș.

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Boris Johnson a demisionat ieri din funcția de prim-ministru al Marii Britanii.” Britanicii speră la un prim-ministru cu o relație mai bună, atât cu Uniunea Europeană, cât și cu pieptenele. Încă nu se știe ce se va întâmpla cu familia de vrăbii care-și făcuse cuib în părul premierului.

„Europa riscă să rămână fără serviciile Facebook și Instagram în această vară.” Fără posibilitatea să pună poze „ca să vadă dușmanii”, mai mulți români se gândesc să-și amâne concediile. Ce nu știu ei e că oricum vor fi amânate de companiile aeriene.

„Pinguinii de la un acvariu japonez refuză să mănânce peștele ieftin și își vor delicatesele înapoi.” Păi băieții și-au luat pe ei cel mai bun frac și ei le dau macrou… 

„ANAF vrea mai mulți inspectori pentru a-i verifica pe românii pe care îi bănuiesc că nu plătesc toate taxele.” Vor să plătească un salariu lunar, de niște mii de lei, unor persoane al căror scop în viață e să găsească oameni care nu și-au plătit datoria de 30 de lei la stat.

„Traficanţi din București, prinşi cu 7 kg de cannabis trimise din Spania, printr-o firmă de curierat.” Traficanții din America de Sud construiesc submarine și tuneluri de zeci de kilometri, ai noștri trimit substanțe de zici că-s pachetele cu zacuscă de la mami.

WOWDEVĂRUL ZILEI

Până în anii ‘70, mai multe state din Statele Unite au avut „legi pentru urâți”. Dacă erai foarte urât în public, poliția putea să te amendeze și să te trimită în arest la domiciliu. Și tu credeai că cel mai rău lucru care se poate întâmpla când inviți o fată la suc e să spună „nu”...

ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - Gemenii vor găsi azi un nou aliat. Doar să aibă grijă, suntem români, și-am mai întors noi armele și în alte situații.

ALBASTRU - Scorpionii se vor lovi de probleme mici. Sau cu mici, nu e foarte clar ce spun astrele. Să ai la tine pâine și muștar, pentru orice eventualitate.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.