Kiss Music News

florianrus a lansat piesa care dă numele celui mai noi EP al său – „Flacăra mea geamănă”

O piesă despre oamenii care „ard la fel”.

florianrus lansează „Flacăra mea geamănă”, cea de-a doua piesă din cele patru de pe EP-ul cu același nume.

„Flacăra mea geamănă” reprezintă esența acestui EP, fiecare piesă lansată având un nou nivel de intensitate muzicală, către o zonă extrem de sensibilă și intensă din punct de vedere al experiențelor, acestea urmând să fie lansate o dată la două săptămâni până la finalul verii. 

„<<Flacăra mea geamănă>> vorbește despre pasiune. Despre oameni care ard la fel, se oglindesc sufletește și despre dependența pe care o dă o astfel de întâlnire” ne spune florianrus.

Piesa a fost scrisă și compusă de către florianrus, Bogdan Todor și Alexandru Turcu, producția finală fiind realizată de către Alexandru Turcu.

florianrus este unul din cei mai căutați songwriteri din România. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – “Străzile din București”. La sfârșitul anului 2021, Florian lansa alături de JO piesa “Dacă m-ai iubit cândva”, care s-a bucurat de sprijinul celor mai mari radiouri din țară, încă de la lansare. Recent, noul single „Partea mea de vină” se bucură de un real succes, fiind prezent în toate playlisturile radiourilor și în Top 10 Weekly Radio Charts Media Forest săptămâni la rând. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.