Cool Stuff

#Funkiss 12 iulie | Cristiano Ronaldo, retras de pe piață

A fost o săptămână plină și e de abia marți! Albinele se culcă hămesite, Ronaldo nu mai e de vânzare și Rolling Stones fac 60 de ani de mișcări ca Jagger.

A FOST ODATĂ LA ACEASTĂ DATĂ

100 î.Ch. - S-a născut Iulius Cezar, care ne-a lăsat o salată, un mall din Cluj și replica „Și tu, Brutus?”

1543 - Regele Henric al VIII-lea al Angliei s-a căsătorit cu cea de-a șasea și ultima soție, Catherine Parr. Nu, pe a cincea soție nu a chemat-o Catherine Imparr.

1859 - Alexandru Ioan Cuza a înființat Oficiul Central de Statistică Administrativă. Prima statistică a fost că 40% din comercianții români umblau cu ocaua mică.

1962: Trupa The Rolling Stones a debutat la Clubul Marquee din Londra. Numele trupei a fost boicotat de trupa grecească Sisif.

1979 - Un protest față de muzica și cultura disco a avut loc în America, în timpul unui meci de baseball. Incidentul a fost probabil provocat de oameni cărora nu le stătea bine cu pantaloni evazați.

2003 - A luat naștere versiunea românească a proiectului Wikipedia. Ironic, pagina dedicată premierului își citează toate sursele. 

ȘTIRILE CARE FENTEAZĂ

„Rușii opresc livrările de gaz către Europa prin conducta Nord Stream 1. Motivul oficial: «lucrări de mentenanță».” Și ce se întâmplă în Ucraina de 139 de zile este „operațiunea militară specială” condusă de un „președinte ales democratic”.

„Seceta afectează producția de miere: Plantele de pe câmp s-au uscat, iar în lipsa polenului, albinele sunt hrănite de apicultori.” Surse spun că majoritatea albinelor preferă shaorma de la Dristor.

„Filmul «Thor: Love and Thunder» ia cu asalt box-office-ul nord-american” Surpriza filmului este apariția Reginei Padmé Amidala, confirmând că filmele „Marvel" și „Star Wars" au un univers comun!

„Cristiano Ronaldo «nu este de vânzare», a afirmat antrenorul lui Manchester United.” O fi Ronaldo rapid pe teren, dar l-a prins pe BestJobs înainte să dea ALT+TAB.

😂 Mai mulți adepți ai teoriei Pământului plat au găsit soluția pentru încălzirea globală: să-l întoarcem, să se bronzeze și pe dos.


😂 Un șerpaș de pe Everest s-a angajat în București, unde, contracost, ajută oamenii să escaladeze în siguranță bordurile abrupte de pe Calea Victoriei.

😂 Plictiseala unui botanist din București a ajuns la un nivel penal. Bărbatul a tăiat la câini frunze de nufăr japonez. Oamenii de știință din cadrul CERN spun că au descoperit o nouă particulă după ce un coleg a frecat menta până a deschis o gaură neagră.

😂 Un bărbat din Scoția pretinde că el este pionul care a ajuns la capătul tablei, unde a fost înlocuit de Regina Elisabeta a II-a.

WOWDEVĂRUL ZILEI

Imnul Spaniei este unul dintre cele patru imnuri naționale fără versuri, fiind totodată și una dintre piesele pe care afonii le preferă la karaoke.

ASTRE ROZ-ALBASTRE

ROZ - Racii vor avea azi o mică victorie, care poate să fie de-a dreptul imensă atunci când o vor povesti apropiaților. Este ideal să te bucuri și de cele mai mici victorii, mai ales dacă sunt muncite.

ALBASTRU - Dacă ești Capricorn, o să ai o zi de neuitat, din nefericire în sens negativ. Sfatul e, totuși, să nu tentați soarta nici măcar cu gândul „mai rău nu se poate”.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.