Kiss Music News

Motivul pentru care Shawn Mendes și-a încheiat turneul mondial brusc: „Am nevoie de timp să mă vindec”

Shawn Mendes și-a anunțat fanii că are nevoie de o pauză.

Artistul în vârstă de 23 de ani a notat un mesaj în social media, unde le-a transmis fanilor că va lua o pauză de la turneul său mondial, pentru a se concentra pe sănătatea lui mintală.

Surse au povestit celor de la People că Mendes „are parte de ajutor” și au explicat cum tânărul este „foarte sensibil și empatic.”

„Când se frustrează din cauza lucrurilor din jurul lui, își îndreaptă atenția spre interior și suferă. A spus deja că are parte de ajutor, iar treaba asta este admirabilă”, au continuat sursele.


El și-a început turneul în Portland, Oregon, pe 27 iunie, și urma să aibă un alt show în St. Paul, Minnesota, înainte să-și anuleze concertele. 

„Îmi frânge inima să vă spun asta, dar, din păcate, sunt nevoit să-mi anulez următoarele concerte. Sunt în turnee de la vârsta de 15 ani și dacă este să fiu onest, mereu mi-a fost greu să fiu pe drumuri, departe de prieteni și familie. După câțiva ani de pauză, am crezut că sunt pregătit să o iau de la capăt, dar decizia a fost prematură și, din păcate, drumurile și presiunea m-au ajuns din urmă și am atins un punct sensibil. După ce am vorbit cu echipa mea, dar și cu profesioniști din domeniul medical, am nevoie de timp să mă vindec, să am grijă de mine și sănătatea mea mintală, în primul rând. Imediat ce voi avea noutăți o să vi le transmit. Vă iubesc”, a scris el pe Instagram.


Nu este pentru prima oară când Shawn vorbește deschis despre astfel de lucruri, iar într-un video pe care l-a postat în decembrie, el a recunoscut că are probleme cu „social media.”

La acea vreme, artistul le-a mulțumit fanilor pentru că i-au apreciat cântecul „It'll Be Okay”, melodie pe care a lansat-o la câteva săptămâni după despărțirea lui de Camila Cabello.


„Mi-e greu să fiu pe social media acum, dar am foarte mulți oameni care-mi trimit video-uri și-mi povestesc ce se întâmplă. Văd multe TikTok-uri cu oameni care sunt emoționați și plâng, și sper că asta se întâmplă pentru că există puțin adevăr în piesă. Sunt foarte mândru de melodia asta și sunt recunoscător pentru că ați conectat cu ea și sunt recunoscător pentru că oamenii sunt vulnerabili cu ea, dar și pentru cei care se simt bine cu ea. Vă văd și văd cât de multă iubire transmiteți acestei piese, dar și mie, iar asta înseamnă totul pentru mine”, a transmis el la acea vreme.


Medes a vorbit prima oară despre anxietățile sale în 2018, într-un interviu cu Zane Lowe, iar apoi, un an mai târziu, a mărturisit celor de la People că vulnerabilitatea lui publică a fost „unul dintre cele mai înfricoșătoare lucruri pe care le-a făcut vreodată.”

Atunci el a lansat piesa „In My Blood”, lucru care l-a ajutat enorm: „M-a ajutat foarte mult să lansez melodia asta. Încă am probleme cu asta, dar îmi aduc aminte că toată lumea experimentează un soi de anxietate sau presiune la un moment dat; suntem împreună în asta.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.